Island Hoppers

4,8
8 betyg
Karibisk restaurang
Hemsida
Instagram
Island Hoppers
4,8
8 betyg
Hemsida
Instagram

På Island Hoppers (tidigare Burgeria) i Örnsberg hittas smaker från Trinidad och Tobago. Bakom står kompanjonerna Kennis Commissiong och David Amann, som vill erbjuda en välkomnade samlingsplats för lokalborna där man kan njuta av smakrika upplevelser från Karibien, svalkande drycker och häng i solen när vädret tillåter.

Det är två passionerade kockar som alltså vill sprida karibisk matglädje i trakterna kring Örnsberg. Island Hoppers hittar du inne i det gamla industriområdet, en kort promenad från Aspudden, Midsommarkransen och Vinterviken. Från början lagade de pizza och hamburgare, men insåg snabbt att de ville göra något annorlunda, något mer fräscht och välgörande – framförallt för att kunna erbjuda alla barnfamiljer runtomkring en ny upplevelse, utöver det vanliga.

Just det karibiska köket är än så länge hyfsat exotiskt på den svenska krogscenen. Kennis och David beskriver det som en fusion mellan afrikansk och indisk matlagning med inslag av spanska smaker, och framförallt består det av många kryddor, såsom kokos, curry, chili och färska örter. Även marinader är en stor del av tillagningen och har en huvudroll i det mesta, vare sig det är kyckling, biff eller vegetariska alternativ. Här hittar man även något ytterst ovanligt på menyn, nämligen getkött.

Island Hoppers vill inte bara vara ännu en restaurang i kvarteret, och med sitt spännande smakkoncept löper det ingen risk. Maten – likaså drinkarna – är fräsch och färgstark och serveras i en varm omgivning. Under sommaren kan du njuta av sol eller skugga på den stora uteserveringen i takt till bakgrundsmusiken. Sitter du hellre inomhus finns stora och små bord att välja bland i en lokal med avskalad industriell stil och mönstrade inslag.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Island Hoppers Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Island Hoppers

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 nov 2022

Mysigt, trevligt litet ställe.
Curry, burgare, get, wings med Karibiska smaker.
Lite överprisat för det man får då det inte är wow men gott är det absolut, kul med nya smaker.
Vill du testa ngt kul som inte är så spritt i Stockholm ( så... Visa hela »

10 mar 2023

Var här på lunch en snöslaskig dag i mars. På vägen dit hann jag tänka några gånger att jag kanske gått fel, men en bit in i det gråa industriområdet såg jag plötsligt skylten.

Klev in i den ganska lilla lokalen, dä... Visa hela »

16 aug 2022

Bästa restaurangen i vårt område. Älskar platsen, så otippat!!

13 jun 2022 · Uppdaterad

Jag älskar deras Trinidad Curry Goat, eller med kyckling. Coolt ställe i annorlunda miljö.

16 jun 2023
29 sep 2022
2 jun 2022
25 maj 2022