Golfbaren Aspudden

4,3
3 betyg
$$
Aktivitet
Restaurang
Hemsida
Instagram
Golfbaren
4,3
3 betyg
Hemsida
Instagram

På Golfbaren Aspudden kombineras minigolf med skönt häng i lummig miljö. Här kan man även kombinera minigolfrundan med ett dopp i Vinterviken en kort promenad bort. Annars erbjuder Golfbarens bistro bland annat hamburgare, bubbel och kulglass under lövverken.

Golfbaren är en lummig sommaroas som tar minigolf på största allvar. Men här handlar det inte bara om att spela minigolf; mitt i grönskan finns en uteservering där man kan umgås och ta igen sig i skuggan. Här serveras rätter som hamburgare, hot dogs och stenugnsbakad pizza kombinerat med öl, sangria och andra drycker. Det går lika bra att slå sig ner på uteserveringen som att ta med sig festen ut på banan. För den som vill kombinera minigolf med någon annan somrig aktivitet i området finns det även gott om parker, promenadstråk och badklippor i närheten. Kanske ett dopp i Vinterviken sitter bra efter en svettig minigolftävling.

Golfbaren passar lika bra för en dejt som för familjer, kompisgäng och kollegor. Här kan man även styra upp ett event och arrangera allt från möhippor till kickoffs och släktkalas. Golfbaren bjuder nämligen på minigolfupplevelser för både små och stora sällskap. Kör en minigolftävling med instruktör och kombinera med lunch eller AW-häng, samla folk till ett sommarparty eller skräddarsy ett helt eget event.

Golfbaren är stängd oktober-maj. I september har de endast öppet på helger.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Golfbaren Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Golfbaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 aug. 2020

Vi var på Golfbaren i Aspudden och åt en schysst pizza🍕. Vi hann inte spela minigolf men såg bra ut😎. Känns som ett bra ställe för utflykt med familjen men även AW.

2 aug. 2019

Mysig minigolf som ligger vid Aspuddens 4H-gård. Från förmiddag till eftermiddag är det fullt med barnfamiljer men är man som jag och sambon störs vi mest av dem då minigolfen är smått på blodigt allvar men sen eftermiddag och tidig kväll ä... Visa hela »

18 feb. 2022

bra banor .Bra mat trevlig miljö och vakert