Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kato

3,4
13 recensioner
Kato

Restaurang vid Liljeholmskajen som serverar ramen, pokébowls och hotbowls med fokus på hälsosamma råvaror.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 aug 2020

Ett helt okej ställe att äta på. Och det är synd att massa små grejer drar ner betyget, saker dom lätt hade kunnat fixa.
Var där för lunch och till början var vi de enda gästerna, alltså dom hade inte så mycket att göra. Hä... Visa hela »

29 jan 2020

Riktigt schysst ställe. Vi har testat deras lax pokebowl, ramen och gjort en egen hot bowl. Jag valde en klassisker som hot bowl, kyckling med rödcurry. Deras mat är prisvärd, god och du får maten snabbt. Vi kommer äta här fler gånger.

31 jan 2021

Vi åt tofu ramen som tyvärr var en riktig besvikelse. Totalt smaklös, osalt och sur buljong. Kan ej uttala mig om andra rätter på menyn men söker en ramen så finns det betydligt bättre ställen i närområdet.

17 nov 2020

Beställde ramen med fläsk. En riktig katastrof, Tjocka överkokta nudlar låg som en gröt i botten. Jag är väl medveten om att fläsksida innehåller mycket fett, men denna Fläsksida bestod endast av fett och svål. Jag fick kasta maten då... Visa hela »

23 nov 2020

Helt amazing service med grymma poke bowls. Vi har testat många rätter och tycker att dem håller bra standard på deras råvaror. Nu har dem även bytt deras nudlar till snäppet bättre. Fortsätt kämpa och vi är glada att ni finns i området

23 nov 2020

Besökte detta fina ställe tillsammans med mina kollegor. Fin service och jätte god mat. Samt hälsosamt, åt deras sushi som levererar klass. 👍

23 nov 2020

Good vibes, just love this Food, amazing ramen 🥢 Taste excellent

2 nov 2020

Riktigt bra sushi!

2 nov 2020

Jag testade sushin på lunchen. Riktigt nöjd, har innan bara gått till sushistället som ligger runt hörnet. Men detta är både bättre och billigare. Kan varmt rekommendera Kato!

15 mar 2020

Bra mat och smakrikt. Snålar absolut inte med deras portioner. Tack för ett bra bemötande

31 jan 2020

Blev knappt mätt, mest ris, för lite kyckling o ännu mindre sås (torrt). Smakade därför inte särskilt mycket. Men fräscha råvaror och maten var snabbt färdig.

19 apr 2020

Åt ’’poké bowl’’ med tofu. Min vän åt ’’ramen’’ med tofu. Det fanns tyvärr inget autentiskt över maten. Den var inte lagad med kärlek. Det kändes snarare som en skål med ris som toppats med diverse rest... Visa hela »

15 mar 2020

Översätt till svenska »

Ordered a poke bowl with chicken. Absolute worst value for money in Stockholm, don’t think I received more than 20 grams of chicken on what looked like a half eaten poke bowl. My initial reaction was that they forgot the chicken altogether.. my recommendation is to look elsewhere, for there ar... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.