Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Indian Garden Liljeholmen

3,8
4 recensioner

Indian Garden Liljeholmen

3,8
4 recensioner
Indian Garden Liljeholmen

Indian Garden-familjen har bland annat vunnit Gulddraken och utsetts till Europas bästa currykök. På deras fjärde restaurang är det inte minst ekologiskt, fisk och skaldjur som gäller. Här möter uråldrig mattradition en modern och välrenommerad indier i crossover-variant. De kända kryddorna samsas även med spännande cocktails.

Se även Indian Garden Heleneborgsgatan, Indian Garden Västgötagatan, Indian Garden Rörstrandsgatan, Indian Garden Franzéngatan, Indian Garden Mall of Scandinavia

Användarbilder på Indian Garden Liljeholmen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 maj 2018 · Uppdaterad

Fin, fräsch och stilfull inredning. Uteservering med värmelampor. Servicen- varken bra eller dålig.
Too much going on på menyn, det tog typ 20 min att komma över beslutsångesten och beställa. Vilket var även anledningen till att jag tog en mix thali (f... Visa hela »

22 jan 2019

Lite dyrare än gebomsnittet bland Stockholms indiska restauranger. Maten är dock fantastisk god och jag rekommenderar ställer varmt för lunch. Absolut mitt bästa alternativ för lunch i Liljeholmen.

11 sep 2019

Är återkommande gäst och blir nöjd varenda gång. Mycket väl tillagad indiskt käk. Ett stort plus för väldigt fina och mysiga lokaler.

29 apr 2019

Bra kvalite på mat och trevlig personal!