Lagerbaren

3,4
8 betyg
Sportbar
Hemsida
Lagerbaren
3,4
8 betyg
Hemsida

Lagerbaren, tidigare Läckerbiten, utnämndes till stans bästa sportbar av Aftonbladet år 2007, och det säger inte lite med tanke på hur många sportbarer det finns i Stockholm. Hit kommer du för att kolla in matchen på storbildsskärm, ta en öl eller äta lunch eller middag. I baren serveras 20 öl på fat samt ett stort utbud av whisky och vin.

Föreslå ändringar

Recensioner av Lagerbaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 nov. 2022

Fin hörnlokal vid en av landets mest "häftiga korsning". Tycker att konceptet funkar bra, har gjort i alla år. Maten och menyn inger inte direkt respekt men behöver det vara så? Nej, ibland är utbudet och tillgängligheten det viktigaste och så ä... Visa hela »

19 dec. 2022

MATEN VA VÄRMD I MIKRON, INGEN KICK PÅ PLATS ÖVERHUVUDTAGET!! VARNING!!

8 juni 2015

Läckerbiten är helt okej som pub/bar. Lite stökigt om det varit match samma dag.

22 nov. 2022

Har varit där många gånger, oftast bara tagit ett par öl lite trevligt sådär en tidig kväll. Men nu går jag aldrig dit igen. Väldigt hög musik för att vara en tisdag vid 17.30. När jag frågade om dom kunde sänka blev jag hä... Visa hela »

20 juli 2022

Goda plankor nöjd!

21 maj 2022

Bästa restaurang och bar med superfin personal!

24 maj 2019

Bra kock i köket nu och hyfsade priser på mat och dryck. En del av serverings personalen är otroligt proffsiga i sin uppmärksamhet till gästerna och superservice.

7 mars 2022