Brother Tuck

3,8
4 betyg
$$
Restaurang
Pub
Hemsida
Instagram
Brother Tuck
3,8
4 betyg
Hemsida
Instagram

Brother Tuck, eller i folkmun ”Tucken”, är en Söderpub i Skanstull där man kan dricka en öl, kolla på fotboll och äta rustika rätter från Sverige och övriga Europa. Räkna med allt från bratwurst till fisk- och skaldjursgryta. På fredagar och lördagar bjuder de även på livemusik i källaren.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Brother Tuck Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Brother Tuck

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mars 2019

Jag blev utkastad. Hade kastat ut mig själv om jag jobbat som vakt den kvällen jag va där. Med tanke på hur full jag va känns det skönt att det finns vakter som vet när man ska agera. Fick till och med gå och säga adjö till min styvfar som spelade... Visa hela »

11 feb. 2017 · Uppdaterad

Nya ägare 2017 och det känns redan bättre.

2 juni 2023

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Värdelös! Nekad inträde eftersom min fru hade bandage på grund av en olycka tidigare. Sa att hon var för full. Hon var inte i närheten av berusad!!! Aldrig kommer vi att kliva in i denna led igen. Bra riddens...

6 nov. 2018

Trevlig personal,god mat
Men framför allt en härligt galen bartender ,som roar och förnedrar gästerna,på ett kul sätt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

27 sep. 2018

Stället är väl ok. Men dörrvakterna bekräftar alla fördomar gällande denna yrkeskategori. Så gå vidare till nåt annat hak och låt dessa dörrsluskar bli arbetslösa

28 juli 2022