Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ri Cora

3,9 • 14 recensioner
Ri Cora

I en gammal biograf på Götgatan hittas idag Ri Cora som serverar färgglada cocktails och rätter från hela Asien. Restaurangen erbjuder såväl lunchbuffé som en stor kvällsbuffé (enligt dem själva den största asiatiska buffén i hela Stockholm) där man kan testa lite av varje.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 sep 2018

Jag kan inte säga annat än att jag gillar stället. Buffén, precis som lokalen är stor och smart. Det finns mycket att välja på, standarden är relativt hög och det finns alternativ även för de som inte är sugen på asiatisk mat. På... Visa hela »

29 mar 2018

Åt lunch här. Wow vilken snygg lokal.
Tyckte buffén var jättebra och få som har en riktigt grill som de lagar maten på. Köket är öppet och kocken som stod och grillade var jätteglad och trevlig och svarade glatt på alla frågor o... Visa hela »

2 apr 2018

Dessvärre hade kockarna inte sin bästa dag. Smaklös mat som stått för länge. Överkörda grillrätter av biff, entrecote och torsk. Nej här krävs det bättring

31 mar 2018

Tyvärr inte alls så bra som jag förväntat mig efter att ha läst ambitionerna om att bli bästa asiatiska buffén i Stockholm. Flera av maträtterna var torra, köttet överstekt och de rätter som var okej var knappast ”wow”. Då ä... Visa hela »

10 okt 2018

Maten super super,fräsch o ren buffé,servicen 👍.Har varit där flertalsggr och lika bra varje gång.

Ibbe A

5 apr 2018

Imponerad. Supermört grillat kött av kock, hög kvalité på fina sushibitar och goda dumplings. helt över förväntan.

3 apr 2019

Bästa asiatiska bufen alla kategorier. Det högre priset är väl motiverat. Mycket vällagat och gott. Grillade entrecoten var himmelsk. Lite snabbare med att fylla på såser kunde man vara.

3 apr 2019

Översätt till svenska »

My experience at this place was horrible. The staff is RUDE and they really don’t know how to do service. The food looks good but tastes bad. It is expensive but it tastes cheap. I’ve waited a couple of months to finally get to eat there, it looked so good on their website. All this, to... Visa hela »

12 jul 2018

Ett fantastiskt matställe med underbar sushi . En av de bästa restaurangerna jag varit på vad gäller lunchbuffé.

2 mar 2019

Maten var helt ok , lagom bra buffé.
Tips, lämna inget värdefullt kvar på bordet trots att dom plockar undan och serverar vatten till bordet (service) så försvinner det även värde saker när dom plockar undan.

24 aug 2018

Vi var 6 personer som testade restaurangen kvällstid - Maten var supergod, mycket trevlig personal. Det var fin inredning och rena toaletter. Bra pris! Rekommenderas varmt

4 jul 2018

Nonchalant personal i kassan, servitören som visade oss till ett bord (fick inte välja bord själv) var inte bättre. Det var under lunch tid,och massa lediga bord..
Han började diskutera med mig om detta och blev nästan arg,då bestämde jag mig att hit gå... Visa hela »

24 maj 2018

Wow, vilken buffé! Rekommenderar starkt!

24 maj 2018

Stockholms största asiatiska! Jätte god mat, trevlig personal och drinkar att dö för! Mitt nya favorit ställe!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

26 mar 2018

Om de nu vill vara Stockhloms bästa Asiatisk Buffé får de nog höja nivån en bra bit högre. Det finns egentligen inget originellt med buffén, den är som många andra i Stockholm, däremot är det inramat i snygg miljö. Personalen uppfatt... Visa hela »