Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ri Cora

3,6
26 betyg
Redigera Ri Cora

I en gammal biograf på Götgatan hittas idag Ri Cora som serverar färgglada cocktails och rätter från hela Asien. Restaurangen erbjuder såväl lunchbuffé som en stor kvällsbuffé (enligt dem själva den största asiatiska buffén i hela Stockholm) där man kan testa lite av varje.

Ri Cora är döpt efter biografen som låg på samma adress från 1926. Efter att sista filmen visades har flera olika verksamheter hittats här, och numera är det alltså en stor restaurang med fokus på det asiatiska. Inredningen bär tydliga influenser från Asien, med rött tak, röda stolar och mörkt trä, men från utsidan har entrén kvar sin forna biografskänsla.

Konceptet kretsar kring smaker från Asiens alla hörn. Lunchbuffén innehåller mängder av rätter - allt från sushi till grillat och asiatiska varmrätter - och på kvällar och helger kan man gå loss på en ännu större asiatisk buffé där kockarna grillar och lagar sushi inför gästerna. Bortsett från sushi och grill innehåller buffén varmrätter, kalla rätter, grönt/frukt och dessert. I baren kan du beställa in drinkar såsom Mojito med passionsfrukt eller Daiquiri med jordgubbar.

För den som vill spana in folklivet på Götgatan har restaurangen en uteservering på trottoaren som är öppen under sommarhalvåret.

Användarbilder på Ri Cora Visa alla

  • Lägg till bild
  • En liten del av Thai & Sushi buffen! – Bild från Ri Cora av Göran H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 sep 2018

Jag kan inte säga annat än att jag gillar stället. Buffén, precis som lokalen är stor och smart. Det finns mycket att välja på, standarden är relativt hög och det finns alternativ även för de som inte är sugen på asiatisk mat. På... Visa hela »

29 mar 2018

Åt lunch här. Wow vilken snygg lokal.
Tyckte buffén var jättebra och få som har en riktigt grill som de lagar maten på. Köket är öppet och kocken som stod och grillade var jätteglad och trevlig och svarade glatt på alla frågor o... Visa hela »

6 okt 2022

bästa buffé ställe i stan skulle jag säga

8 mar 2021

Hela övriga familjens favorit (när de får välja). Fräsch buffé som fylls på, mycket personal. Lokalen är fantastisk och jag känner lite saknad av den snygga nattklubben som låg här kring sekelskiftet. Helt underbar nattklubbslokal. Men duge... Visa hela »

15 maj 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Sjukt otrevliga personal, väldigt respektlös oartiga. De valde åt oss ett bord precis vid dörren och vårt största fel har varit att vi önskade ett annat bord, servitören började skrika åt oss att vi får inte byta bordet och blev en riktigt s... Visa hela »

8 dec 2022

Ska jag va ärlig så var det nog vattnet som hade mest smak på buffen. Thai maten va slämmig och hade ingen smak, sushin va fryst kanske något som stått över natten i frysen. Den så kallade grillade entroce hade mer senor än kött, sist men inte m... Visa hela »

23 nov 2022

var där för några månader sedan, det var grymt. Bra pris också.

30 okt 2022

Personalen var underbara och Buffén var gudomligt gott .

30 nov 2019

Maten är ok. Urdålig personal i kassan, arrogant och äckligt beteende. Vi bokade för 20 pers, alla dök inte upp. Sen ljuger de att vi var mer än 20 pers. Vilket vi inte var, sedan visade sig att de visste att vi inte var 20 pers men eftersom vi bokade för 20 pers... Visa hela »

2 apr 2018

Dessvärre hade kockarna inte sin bästa dag. Smaklös mat som stått för länge. Överkörda grillrätter av biff, entrecote och torsk. Nej här krävs det bättring

18 mar 2020

sådär tyckte jag. Mysigt ställe men maten var average. Dock var personalen väldigt snälla

19 dec 2019

Bästa buffén! Allt är fräscht och gott!

13 nov 2021

Finns inte mycket för vegetarianer eller veganer. Dessutom skandal att lappar ang maten var fel så det som stod som veganskt var kött. Påtalade det men inte ens en ursäkt trots att jag sa att jag kan bli mycket sjuk. Usch och fy.

31 mar 2018

Tyvärr inte alls så bra som jag förväntat mig efter att ha läst ambitionerna om att bli bästa asiatiska buffén i Stockholm. Flera av maträtterna var torra, köttet överstekt och de rätter som var okej var knappast ”wow”. Då ä... Visa hela »

5 apr 2018

Imponerad. Supermört grillat kött av kock, hög kvalité på fina sushibitar och goda dumplings. helt över förväntan.

3 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Min erfarenhet på det här stället var hemsk. Personalen är oförskämd och de vet verkligen inte hur man gör service. Maten ser bra ut men smakar dåligt. Det är dyrt men det smakar billigt. Jag har väntat ett par månader för att äntli... Visa hela »

10 okt 2018

Maten super super,fräsch o ren buffé,servicen 👍.Har varit där flertalsggr och lika bra varje gång.

Ibbe A

19 apr 2020

3 mars 2020 / Mycket nöjd av all den goda maten och stora utbudet, däremot skulle jag önska några fler efterrätter. Återkommer gärna. Monica

12 jul 2018

Ett fantastiskt matställe med underbar sushi . En av de bästa restaurangerna jag varit på vad gäller lunchbuffé.

3 apr 2019

Bästa asiatiska bufen alla kategorier. Det högre priset är väl motiverat. Mycket vällagat och gott. Grillade entrecoten var himmelsk. Lite snabbare med att fylla på såser kunde man vara.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.