Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ri Cora

3,8
18 recensioner
Ri Cora

I en gammal biograf på Götgatan hittas idag Ri Cora som serverar färgglada cocktails och rätter från hela Asien. Restaurangen erbjuder såväl lunchbuffé som en stor kvällsbuffé (enligt dem själva den största asiatiska buffén i hela Stockholm) där man kan testa lite av varje.

Användarbilder på Ri Cora Visa alla

  • Lägg till bild
  • En liten del av Thai & Sushi buffen! – Bild från Ri Cora av Göran H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
22 sep 2018

Jag kan inte säga annat än att jag gillar stället. Buffén, precis som lokalen är stor och smart. Det finns mycket att välja på, standarden är relativt hög och det finns alternativ även för de som inte är sugen på asiatisk mat. På... Visa hela »

29 mar 2018

Åt lunch här. Wow vilken snygg lokal.
Tyckte buffén var jättebra och få som har en riktigt grill som de lagar maten på. Köket är öppet och kocken som stod och grillade var jätteglad och trevlig och svarade glatt på alla frågor o... Visa hela »

30 nov 2019

Maten är ok. Urdålig personal i kassan, arrogant och äckligt beteende. Vi bokade för 20 pers, alla dök inte upp. Sen ljuger de att vi var mer än 20 pers. Vilket vi inte var, sedan visade sig att de visste att vi inte var 20 pers men eftersom vi bokade för 20 pers... Visa hela »

18 mar 2020

sådär tyckte jag. Mysigt ställe men maten var average. Dock var personalen väldigt snälla

2 apr 2018

Dessvärre hade kockarna inte sin bästa dag. Smaklös mat som stått för länge. Överkörda grillrätter av biff, entrecote och torsk. Nej här krävs det bättring

19 dec 2019

Bästa buffén! Allt är fräscht och gott!

19 apr 2020

3 mars 2020 / Mycket nöjd av all den goda maten och stora utbudet, däremot skulle jag önska några fler efterrätter. Återkommer gärna. Monica

31 mar 2018

Tyvärr inte alls så bra som jag förväntat mig efter att ha läst ambitionerna om att bli bästa asiatiska buffén i Stockholm. Flera av maträtterna var torra, köttet överstekt och de rätter som var okej var knappast ”wow”. Då ä... Visa hela »

5 apr 2018

Imponerad. Supermört grillat kött av kock, hög kvalité på fina sushibitar och goda dumplings. helt över förväntan.

10 okt 2018

Maten super super,fräsch o ren buffé,servicen 👍.Har varit där flertalsggr och lika bra varje gång.

Ibbe A

12 jul 2018

Ett fantastiskt matställe med underbar sushi . En av de bästa restaurangerna jag varit på vad gäller lunchbuffé.

3 apr 2019

Bästa asiatiska bufen alla kategorier. Det högre priset är väl motiverat. Mycket vällagat och gott. Grillade entrecoten var himmelsk. Lite snabbare med att fylla på såser kunde man vara.

3 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Min erfarenhet på det här stället var hemsk. Personalen är oförskämd och de vet verkligen inte hur man gör service. Maten ser bra ut men smakar dåligt. Det är dyrt men det smakar billigt. Jag har väntat ett par månader för att äntli... Visa hela »

2 mar 2019

Maten var helt ok , lagom bra buffé.
Tips, lämna inget värdefullt kvar på bordet trots att dom plockar undan och serverar vatten till bordet (service) så försvinner det även värde saker när dom plockar undan.

24 aug 2018

Vi var 6 personer som testade restaurangen kvällstid - Maten var supergod, mycket trevlig personal. Det var fin inredning och rena toaletter. Bra pris! Rekommenderas varmt

4 jul 2018

Nonchalant personal i kassan, servitören som visade oss till ett bord (fick inte välja bord själv) var inte bättre. Det var under lunch tid,och massa lediga bord..
Han började diskutera med mig om detta och blev nästan arg,då bestämde jag mig att hit gå... Visa hela »

24 maj 2018

Wow, vilken buffé! Rekommenderar starkt!

24 maj 2018

Stockholms största asiatiska! Jätte god mat, trevlig personal och drinkar att dö för! Mitt nya favorit ställe!

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

26 mar 2018

Om de nu vill vara Stockhloms bästa Asiatisk Buffé får de nog höja nivån en bra bit högre. Det finns egentligen inget originellt med buffén, den är som många andra i Stockholm, däremot är det inramat i snygg miljö. Personalen uppfatt... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.