Madame Thu

4,5
2 betyg
$-$$
Vietnamesisk restaurang
Hemsida
Instagram
Madame Thu
4,5
2 betyg
Hemsida
Instagram
Madame Thu i en mening: Vietnamesisk kvarterskrog med både klassiska och moderna rätter på menyn.

Madame Thu är kvarterskrogen som vill ta med sina gäster på en smakresa genom Vietnam. På menyn finns allt från streetfood-rätter till gamla familjerecept som ärvts ned genom generationer, som alla ska visa upp det vietnamesiska kökets bredd.

Kvarterskrogen Madame Thu i Hammarby sjöstad erbjuder nya smaker för både förbipasserande, boende i området och nyfikna gäster som åkt hit för att äta genuin, vietnamesisk mat. I hemtrevlig miljö med schackrutigt golv, skira gardiner, rottingstolar och detaljer som påminner om Vietnam, serveras rätter i olika storlekar.

Menyn bjuder på en bredd av vietnamesisk mat, från klassiker som soppor, sallader, nudlar och baguetter till streetfood och säsongsanpassade anrättningar. Välj bland förrätter, varmrätter och annat smått och gott i olika storlekar, där varje enskild rätt berättar en historia om Vietnam. Allt på menyn är märkt med allergener för att alla enkelt ska kunna hitta något som passar dem. Till det finns även några viner att välja mellan, som valts ut för att passa till maten och går att få både på flaska och glas.

Här kan man slinka in på en lunch lika väl som att sitta länge på en mysig middag med dejten, vänner eller familj i avslappnad men väl genomtänkt miljö.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Madame Thu Användarbilder