Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mamadou

4,3
4 betyg
Redigera Mamadou

Mamadou på Kungsholmen serverar en gedigen meny från det asiatiska köket. Här hittar du allt från indiska curryrätter till dumplings och wok. Varje rätt har tilldelats ett lekfullt namn såsom Superbowl eller Red, red rice.

Mittemellan Rålambshovsparken och Fridhemsplan huserar Mamadou på Sankt Eriksgatan, en kort promenad från Norr Mälarstrand och Mälaren. Hit kan du komma för lunch, middag eller takeaway. Restaurangen erbjuder även catering för privatpersoner, företag och större evenemang.

Mamadous koncept bygger på enkel mat där man inte tummar på kvalitet eller råvara. Alla ingredienser är genuina, och smakerna varierar för att kunna ge alla gäster något som passar både smak och tillfälle. På menyn hittar du välkända och mindre omtalade rätter, alla med kreativa och fyndiga namn som Bubba's Prawn (alla som har sett Forrest Gump vet), Snowroller (minns du Sällskapsresan?) och Fry me to the moon (RIP Frank Sinatra).

Lunch serveras från måndag till fredag, då fyra olika alternativ av "Dagens" roterar, och från restaurangens takeaway-meny kan du beställa mat alla dagar i veckan.

Användarbilder på Mamadou Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 maj 2016

Riktig god mat och fräscha curry-rätter. Väldigt liten lokal, men brukar ta med mig maten på sommaren och slå mig ner i Rålis.

19 jun 2021

Bra mat, men efter att jag betalat missbrukades mitt kort av personalen. Samma kväll beställdes tjänst från Lexbase 98 kr+10 kr, sen beställdes hemkörning från Foodora på ca 1150 kronor, drogs från mitt konto. Kontaktat banken och på bankens inr... Visa hela »

14 feb 2016

Supergod och fräsch mat! Mättande portioner till humana priser.

25 feb 2016

Världens bästa wok?

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

30 aug 2015

Igår var jag och min man på Mamadou och frågade om det fanns ett ledigt bord för 2 (Notera:på svenska). Vi fick ett bord och två menyer. Efter någon minut kommer servitrisen och frågar min man om vi vill ha en meny på engelska istället. Jag b... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.