Thai House Wok Hantverkargatan

2,8
5 betyg
Thailändsk restaurang
Hemsida
Thai House Wok
2,8
5 betyg
Hemsida

Sedan 2006 har snabbmatskedjan Thai House Wok haft konceptet att servera genuin thaimat utan att tumma på kvaliteten. Kedjan finns över hela stan och är inte minst ett träffsäkert lunchställe. Maten lagas från grunden på utvalda råvaror från Thailand och i fokus står den äkta varan. På menyn hittar du grytor med kokosmjölk, wok, soppor, vegetariskt, sallader och grillspett med jordnötssås. Vill du själv bjuda på thaimat går det även att beställa catering. Kedjan strävar dessutom efter att minska miljöpåverkan och att samarbeta med företag som har en uttalad miljöpolicy.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Thai House Wok Användarbilder

Recensioner av Thai House Wok

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 feb 2018

Jag är helt såld på deras röda curry och pad thai. Alltid lika god och trevlig personal! Prisvänligt både till lunch och middag.

9 aug 2018

En riktigt god pad thai har dem! Maten gick fort att få och enkelt att ta med sig!

2 okt 2021

Nyanlända invandrare och ungdomar utnyttjas systematiskt av Thai House Wok i hopp om att få jobb arbetar dom för att efteråt varken få betalt eller bli anställda. De tjänar stora mängder pengar på gratisarbete så 15kr för extra ris kän... Visa hela »

6 dec 2018

Brukar äta här...men nu är det slut. Servera 5 riskorn med maten o sen ta 15kr för en extra skål ris...nej tack. I will take my business elsewhere

11 sep 2021