Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Motorverkstan Bistro & Bar

4,0
4 recensioner

Motorverkstan Bistro & Bar

4,0
4 recensioner
Motorverkstan Bistro & Bar

Strax efter Djuröbron på Djurö huserar denna gamla motorverkstad som idag tjänar som omtyckt skärgårdskrog. Här serveras klassiska rätter i "shabby chic" miljö med öppen spis, uteservering och vacker utsikt över vattnet. Hit går det att ta sig med båt, buss och bil. Övervåningen går även att abonnera för exempelvis dop, bröllop, konferens och fest.

Användarbilder på Motorverkstan Bistro & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Motorverkstan Bistro & Bar av Ida B.
  • Bild från Motorverkstan Bistro & Bar av Ida B.
  • Bild från Motorverkstan Bistro & Bar av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 aug 2019

En favorit ute på Värmdö!
En sommarkväll men klar himmel är detta paradiset själv. För att börja med att stället är fantastiskt charmigt. Uteserveringen är fylld av blommor och med bryggan precis bredvid är det perfekt för att ta... Visa hela »

14 aug 2019

Riktigt läckert ställe som gör sig bäst en solig sommardag. Har varit på lunch men också födelsedagsfest - allt som allt super bägge gånger. Grym personal, både vid event och vanliga dagar. Lite tveksam till priserna och maten hänför in... Visa hela »

26 dec 2014

Nu har jag inte varit här sedan de nya ägarna tog över till denna sommar, men om man utgår från att standarden är densamma så är detta en av mina favoritkrogar i skärgården. Maten kan vara lite svajig men det senaste besöket var riktigt bra. Visa hela »

8 apr 2015

En pärla i skärgården! Jag har varit här två gånger och varit nöjd båda gångerna. Åt deras rökta räkor ena gången och fisksoppa andra gången. Klassiska skärgårdsrätter som passar perfekt i denna miljö. Visa hela »