Noll Ettan

4,5
2 betyg
Redigera Noll Ettan

Noll Ettan huserar i det nybyggda området Stockholm New i Hammarby sjöstad, närmare bestämt på bottenplan i kontorsbyggnaden Stockholm 01. I de moderna lokalerna serveras frukost, lunch och bakverk från konditoriet, och känner du för ett glas efter jobbet kan du komma förbi på en AW. När solen visar sig finns en uteservering att slå sig ner på, och vill du ta med dig maten går det även att beställa take away.

På Noll Ettan kan du äta både frukost och lunch, ta en fika eller svänga förbi på en AW efter jobbet. På frukostmenyn hittar du bland annat favoriter som äggfralla på dagsfärskt surdegsbröd och avokadomacka på danskt rågbröd. Känner du för något mer kontinentalt kan du beställa en klassisk croissant. Det finns även juicer och smoothies att välja bland, tillsammans med koffeinkickar i alla dess former. Till lunch serveras en kött-, fisk- och vegetarisk rätt som byts ut varje dag, men även sushi och olika sallader.

I lokalerna samsas läderstolar och trädetaljer med ljusa stenbord som matchar den stora bardisken. Väggarna är dekorerade med lampor och gröna växter som skapar en ombonad känsla. När vädret tillåter finns en loungemöblerad uteservering där du kan slå dig ner och äta lunch, ta en kall öl eller dricka kaffe och äta en nygräddad kanelbulle. Noll Ettan erbjuder även take away för dig som är på språng.

Användarbilder på Noll Ettan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Noll Ettan av Peter B.
  • Bild från Noll Ettan av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2021

Ny fräsch lunchrestaurang i bottenvåningen av Sthlm New, vid Gullmarsplan/Hammarby Sjöstad. Riktigt goda luncher. 40-talet platser. Fullständiga rättigheter.

23 jul 2021

Jag jobbar i byggnaden, äter lunch här varje dag och kommer på några öl varje fredag. Har aldrig hittat trevligare personal eller så hög standard på ett lunchställe. Jag är glad över att jobba så nära det här fantastiska stä... Visa hela »