Recension av Nybrogatan 38 – av Ida B.

Tyvärr, vill inte komma tillbaka. ett kompisgäng hade bokat chambre separee nere i källaren för att fira en vän som fyllt 30 och skulle äta brunch. Jag trodde att det skulle vara lite extra service men det kändes mer som att vi var bortglömda. Det var hela tiden olika servitriser så varje gång det kom något nytt så var vi alla tvungna att hjälpa till var den skulle. En i gänget fick påminna tre gånger om sin lemonad, och påfyllning av pommes vi bett om kom när alla hade ätit upp.

Maten då? Jag tog en räksallad som var bland de sämsta jag ätit och var långt ifrån värd 225kr. Räkorna kändes som klassiska burkräkor och salladen var väldigt basic, nej tack till isbergssallad och hyvlad morot som utfyllnad. Till ägg Benedict var det 63-graders ägg, det stod iförsig tydligt i menyn, men kom igen, det SKA vara pocherat ägg. Jag var inte en av dem som tog pannkanor till efterrätt men tyvärr var det ingen i sällskapet som var särskilt nöjd med dem heller.

Lokalen är supermysig, speciellt chambre, mysigt inredd källare med stort runt bord. Gillar huvudlokalen i övrigt också, den är ljus och härlig. Här varit här på drink innan och varit nöjd. De finns även en lite uteservering med sköna stolar att sjunka ner i och titta på folk, gillar att den även är framme på vintern.

Kommer jag ge det en ny chans? Kanske, men inte för brunch.