Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nybrogatan 38

4,5 • 40 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 jan 2019 · Uppdaterad

Som jag gillar Nybrogatan 38, raka vägen in på min topplista. Har länge velat gå hit och hade idag morgonen fri för frukost och ångrar inte besöket en sekund. Redan planerat in ett nytt för att även prova deras lunch, som såg BOMB ut. Återk... Visa hela »

31 okt 2018 · Uppdaterad

Nybrogatan 38 är mitt säkra kort.

När jag ej vet vart jag ska eller känner mig stressad att välja ställe så vet jag att det här stället levererar.

Jag har varit här så pass många gånger och testat allt frå... Visa hela »

24 dec 2014 · Uppdaterad

Att man kan hålla den kvalité som Nybrogatan 38 gör samtidigt som man har den prisbilden är otroligt. Här finns inte en huvudrätt (i skrivande stund) som kostar över 200 kr. På såna här restauranger brukar det inte finnas en enda under. ... Visa hela »

21 jan 2019

Ett av stans säkraste kort för frukost, lunch och middag! Kan vara bra att boka bord i förväg då det snabbt blir fullbokat.. Rekommenderar gröten till frukost!

28 feb 2019

Väldigt populär kvarterskrog. Sist vi var där beställde vi in ALLA efterrätter dom hade på menyn. Minnesvärd kväll minst sagt.

11 feb 2019

Så bra! Kommer gå hit igen då jag känner nu ett måste att testa allt på menyn och inte bara när det gäller bunchmenyn. Maten vad jättegod, drinkarna lika så och det är otroligt bra priser för den höga standarden som Nybrogatan 38... Visa hela »

25 dec 2014

Jag äter minst en måltid i veckan här, året runt. Det borde säga det mesta. Alltid vällagat, trevligt, kul folk och rätt priser. Boka bord i tid eller hoppas på en plats i baren annars.

23 jan 2019

Tycker frukosten här är toppen! Kommer hit minst en gång i veckan. Bra meny, härlig stämning, bra service och priser. Tyvärr går jag hellre någon annanstans på helgen, varken maten eller stämningen lever upp till förväntningarna.

7 okt 2018

En av många besök på en av mina favoritkrogar i stan. Detta är en av Bockholmengruppens krogar som jag verkligen älskar!

Denna gång åt jag middag med vänner och tog en Pelle Janzon, sotad oxrygg med smörstekt toast och löjrom och den va... Visa hela »

14 dec 2017

Härligt ställe och god mat! Jag vet inte om jag haft otur med personalen, då min service inte alltid varit på topp. Men går gärna hit!

19 feb 2019

Jag kan varmt rekommendera Nybrogatan 38 för frukost/brunch. Menyn verkar uppdateras kontinuerligt, i alla fall har det tillkommit någon rätt vid varje besök jag har gjort det senaste året. Det serveras både klassiska och moderna frukosträtter (allt ifrån... Visa hela »

14 nov 2018

Så mysigt och så god mat! Jag åt lunch här - perfekt om man vill lyxa till det lite i vardagen! :-)

30 sep 2016

Släntrade in här, utan att ha bokat bord, ordentligt hungrig, och möttes av en i stort sett fullsatt restaurang. Valde uteserveringen, efter en stunds väntan på plats i baren. Med värmare under taket och strategiskt utplacerade filtar, funkade det utmärkt att sitt... Visa hela »

29 apr 2018

Har ätit både frukost och lunch utan bordsbokning och vet inte om jag haft riktig tur eller om personalen är proffs på trolleri men har alltid fått plats, fin service och vällagade rätter. Kostar ingen förmögenhet och är ett säkert kort. Ett... Visa hela »

6 jun 2016

Jättegod mat. Enkelt men gott. Trevlig personal. Om vädret är rätt - välj ett av borden utomhus och sitt och titta på folk medan du njuter av det goda vinet.

7 sep 2015

Nybrogatan är ett enkelt val när man inte kommer på något annat. Att personalen ska vara trevlig känns självklart - men på Övfre är det inte alltid så. Snygg inredning och klassiska svensk-franska rätter som är vällagade. Frukosten... Visa hela »

29 dec 2014 · Uppdaterad

Har aldrig gått missnöjd från Nybrogatan 38. Bra mat, personal och trevlig atmosfär till ett förvånansvärt bra pris.

Listad i: Bra lunch
26 maj 2015

Nybrogatan är Stockholms mest prisvärda restaurang. Jag har spenderat åtskilliga luncher, middagar och även frukostar på denna pärla. Varje gång jag besöker Nybrogatan 38 är jag nöjd med min mat, som kanske inte vanligtvis bjuder på nå... Visa hela »

1 jun 2015 · Uppdaterad

Har testat Nybrogatan 38s frukost, lunch, helglunch samt middag och aldrig varit missnöjd. Grymma priser och härlig miljö. Rekommenderas skarpt!

21 jul 2015 · Uppdaterad

Nybrogatan 38 är det perfekta stället för en student som älskar att uppleva! Genuint och prisvärt med grym service. Jag föredrar deras varmrökta lax med skagenröra och avokado, två tummar upp!

Sida 1 av 2