Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nybrogatan 38

4,4 • 48 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 jan 2019 · Uppdaterad

Som jag gillar Nybrogatan 38, raka vägen in på min topplista. Har länge velat gå hit och hade idag morgonen fri för frukost och ångrar inte besöket en sekund. Redan planerat in ett nytt för att även prova deras lunch, som såg BOMB ut. Återk... Visa hela »

2 okt 2019

Föredrar Österlånggatan 17 när vi pratar interiör. Men anser absolut att maten här är bättre. Älskar deras köttbullar. Svårslagna.
Skulle rekommendera detta ställe till lite vem som helst, kompismiddag eller en lunch med förä... Visa hela »

19 maj 2019

När uteserveringarna äntligen började öppna upp igen och solen kommit fram så hamna man här. Har länge hört mycket bra om stället från alla andra som varit här, och blev inte heller själv besviken!

En onsdags Aw och några... Visa hela »

1 maj 2019

Maten alltid perfekt, oslagbara smakkombinationer, allt jag provat på menyn är super! , vacker miljö, personalen superproffs! Mer prisvärd meny går nog inte att finna i sthlm!
Nybrogatan 38 håller samma höga standard på allt sen dag ett de öppnade... Visa hela »

5 sep 2019

Jättetrevlig onsdagsmiddag på Nybrogatan! Vi kunde än så länge sitta ute vilket var extra mysigt!

Jättebra service! Jag åt tonfisk med melonsallad, möjligen att det var en lite liten portion men det var supergott. Min vän åt klassiska kö... Visa hela »

24 dec 2014 · Uppdaterad

Att man kan hålla den kvalité som Nybrogatan 38 gör samtidigt som man har den prisbilden är otroligt. Här finns inte en huvudrätt (i skrivande stund) som kostar över 200 kr. På såna här restauranger brukar det inte finnas en enda under. ... Visa hela »

6 maj 2019

Fantastiskt läge med superhärlig uteservering. Kom hit på våren/sommaren och du kommer garanterat ha en sitter i solen och önska att dagen aldrig tar slut. Jag har tyvärr bara småsnacksat lite och tagit en kaffe men det jag åt var fantastiskt. Bara hö... Visa hela »

11 feb 2019 · Uppdaterad

Så bra! Kommer gå hit igen då jag känner nu ett måste att testa allt på menyn och inte bara när det gäller bunchmenyn. Maten vad jättegod, drinkarna lika så och det är otroligt bra priser för den höga standarden som Nybrogatan 38... Visa hela »

21 jan 2019

Ett av stans säkraste kort för frukost, lunch och middag! Kan vara bra att boka bord i förväg då det snabbt blir fullbokat.. Rekommenderar gröten till frukost!

23 jan 2019

Tycker frukosten här är toppen! Kommer hit minst en gång i veckan. Bra meny, härlig stämning, bra service och priser. Tyvärr går jag hellre någon annanstans på helgen, varken maten eller stämningen lever upp till förväntningarna.

28 feb 2019

Väldigt populär kvarterskrog. Sist vi var där beställde vi in ALLA efterrätter dom hade på menyn. Minnesvärd kväll minst sagt.

31 okt 2018 · Uppdaterad

Nybrogatan 38 är mitt säkra kort.
När jag ej vet vart jag ska eller känner mig stressad att välja ställe så vet jag att det här stället levererar.
Jag har varit här så pass många gånger och testat allt från middag,... Visa hela »

5 aug 2019

Ganska dryg personal vilket förstör upplevelsen lite. På det tycker jag menyn blir tråkigare och tråkigare och deras edge i form av vällagad mat för billiga priser har försvunnit. Serveras även för lite vin i glasen vill jag påstå. Doc... Visa hela »

25 dec 2014

Jag äter minst en måltid i veckan här, året runt. Det borde säga det mesta. Alltid vällagat, trevligt, kul folk och rätt priser. Boka bord i tid eller hoppas på en plats i baren annars.

8 okt 2019

Mycket trevligt ställe med bra service. Deras förrätts tacos är 👌😍 ett riktigt myshak om du ska ha en middagsdejt!

7 okt 2018

En av många besök på en av mina favoritkrogar i stan. Detta är en av Bockholmengruppens krogar som jag verkligen älskar!

Denna gång åt jag middag med vänner och tog en Pelle Janzon, sotad oxrygg med smörstekt toast och löjrom och den va... Visa hela »

17 sep 2019

Mysig kvarterskrogskänsla, med uppmärksam service och mycket prisvärd mat. Vi åt ankbröst och tonfisk som varmrätter. De var goda på olika sätt, men alla råvaror var fräscha, och man fick tillräckligt mycket för att bli mätt och bel... Visa hela »

14 dec 2017

Härligt ställe och god mat! Jag vet inte om jag haft otur med personalen, då min service inte alltid varit på topp. Men går gärna hit!

30 sep 2016

Släntrade in här, utan att ha bokat bord, ordentligt hungrig, och möttes av en i stort sett fullsatt restaurang. Valde uteserveringen, efter en stunds väntan på plats i baren. Med värmare under taket och strategiskt utplacerade filtar, funkade det utmärkt att sitt... Visa hela »

29 apr 2018

Har ätit både frukost och lunch utan bordsbokning och vet inte om jag haft riktig tur eller om personalen är proffs på trolleri men har alltid fått plats, fin service och vällagade rätter. Kostar ingen förmögenhet och är ett säkert kort. Ett... Visa hela »

Sida 1 av 3