Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nybrogatan 38

4,4 • 34 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018 · Uppdaterad

Nybrogatan 38 är mitt säkra kort.

När jag ej vet vart jag ska eller känner mig stressad att välja ställe så vet jag att det här stället levererar.

Jag har varit här så pass många gånger och testat allt frå... Visa hela »

24 dec 2014 · Uppdaterad

Att man kan hålla den kvalité som Nybrogatan 38 gör samtidigt som man har den prisbilden är otroligt. Här finns inte en huvudrätt (i skrivande stund) som kostar över 200 kr. På såna här restauranger brukar det inte finnas en enda under. ... Visa hela »

7 okt 2018

En av många besök på en av mina favoritkrogar i stan. Detta är en av Bockholmengruppens krogar som jag verkligen älskar!

Denna gång åt jag middag med vänner och tog en Pelle Janzon, sotad oxrygg med smörstekt toast och löjrom och den va... Visa hela »

25 dec 2014

Jag äter minst en måltid i veckan här, året runt. Det borde säga det mesta. Alltid vällagat, trevligt, kul folk och rätt priser. Boka bord i tid eller hoppas på en plats i baren annars.

14 dec 2017

Härligt ställe och god mat! Jag vet inte om jag haft otur med personalen, då min service inte alltid varit på topp. Men går gärna hit!

14 nov 2018

Så mysigt och så god mat! Jag åt lunch här - perfekt om man vill lyxa till det lite i vardagen! :-)

29 apr 2018

Har ätit både frukost och lunch utan bordsbokning och vet inte om jag haft riktig tur eller om personalen är proffs på trolleri men har alltid fått plats, fin service och vällagade rätter. Kostar ingen förmögenhet och är ett säkert kort. Ett... Visa hela »

30 sep 2016

Släntrade in här, utan att ha bokat bord, ordentligt hungrig, och möttes av en i stort sett fullsatt restaurang. Valde uteserveringen, efter en stunds väntan på plats i baren. Med värmare under taket och strategiskt utplacerade filtar, funkade det utmärkt att sitt... Visa hela »

6 jun 2016

Jättegod mat. Enkelt men gott. Trevlig personal. Om vädret är rätt - välj ett av borden utomhus och sitt och titta på folk medan du njuter av det goda vinet.

7 sep 2015

Nybrogatan är ett enkelt val när man inte kommer på något annat. Att personalen ska vara trevlig känns självklart - men på Övfre är det inte alltid så. Snygg inredning och klassiska svensk-franska rätter som är vällagade. Frukosten... Visa hela »

29 dec 2014 · Uppdaterad

Har aldrig gått missnöjd från Nybrogatan 38. Bra mat, personal och trevlig atmosfär till ett förvånansvärt bra pris.

Listad i: Bra lunch
26 maj 2015

Nybrogatan är Stockholms mest prisvärda restaurang. Jag har spenderat åtskilliga luncher, middagar och även frukostar på denna pärla. Varje gång jag besöker Nybrogatan 38 är jag nöjd med min mat, som kanske inte vanligtvis bjuder på nå... Visa hela »

1 jun 2015 · Uppdaterad

Har testat Nybrogatan 38s frukost, lunch, helglunch samt middag och aldrig varit missnöjd. Grymma priser och härlig miljö. Rekommenderas skarpt!

2 maj 2017

Nybrogatan håller alltid sin nivå! Lika nöjd varje gång jag lämnar restaurangen. Simpelt men perfekt.

21 jul 2015 · Uppdaterad

Nybrogatan 38 är det perfekta stället för en student som älskar att uppleva! Genuint och prisvärt med grym service. Jag föredrar deras varmrökta lax med skagenröra och avokado, två tummar upp!

25 feb 2018

God och prisvärd mat i mysig miljö. Går alltid nöjd härifrån.

21 maj 2015

Mycket bra. Dock har inte mycket förändrats sedan de öppnade.

2 jul 2014

Nybrogatan 38 har lyckats vända  mg och det är allt tack vare något så fint som en råbiff.

Innan Nybrogatan 38 låg här min absoluta favorit, Le Pont Noveau. Jag har funderat på varför den var så bra och det var för att det va... Visa hela »

19 feb 2018

Toppen ställe med riktigt bra service!

Listad i: Stockholm
29 jun 2016

Äter här ofta och är alltid nöjd med både mat och servis. Avslappnad stämning och samtidigt hög puls.

Sida 1 av 2