Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nybrogatan 38

4,5 • 31 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Att man kan hålla den kvalité som Nybrogatan 38 gör samtidigt som man har den prisbilden är otroligt. Här finns inte en huvudrätt (i skrivande stund) som kostar över 200 kr. På såna här restauranger brukar det inte finnas en enda under.

... Visa hela »

Härligt ställe och god mat! Jag vet inte om jag haft otur med personalen, då min service inte alltid varit på topp. Men går gärna hit!

Jag äter minst en måltid i veckan här, året runt. Det borde säga det mesta. Alltid vällagat, trevligt, kul folk och rätt priser. Boka bord i tid eller hoppas på en plats i baren annars.

Släntrade in här, utan att ha bokat bord, ordentligt hungrig, och möttes av en i stort sett fullsatt restaurang. Valde uteserveringen, efter en stunds väntan på plats i baren. Med värmare under taket och strategiskt utplacerade filtar, funkade det utmärkt att sitt... Visa hela »

Har ätit både frukost och lunch utan bordsbokning och vet inte om jag haft riktig tur eller om personalen är proffs på trolleri men har alltid fått plats, fin service och vällagade rätter. Kostar ingen förmögenhet och är ett säkert kort. Ett... Visa hela »

Nybrogatan är ett enkelt val när man inte kommer på något annat. Att personalen ska vara trevlig känns självklart - men på Övfre är det inte alltid så. Snygg inredning och klassiska svensk-franska rätter som är vällagade. Frukosten... Visa hela »

Nybrogatan håller alltid sin nivå! Lika nöjd varje gång jag lämnar restaurangen. Simpelt men perfekt.

God och prisvärd mat i mysig miljö. Går alltid nöjd härifrån.

Har aldrig gått missnöjd från Nybrogatan 38. Bra mat, personal och trevlig atmosfär till ett förvånansvärt bra pris.

Listad i: Bra lunch

Har testat Nybrogatan 38s frukost, lunch, helglunch samt middag och aldrig varit missnöjd. Grymma priser och härlig miljö. Rekommenderas skarpt!

Nybrogatan är Stockholms mest prisvärda restaurang. Jag har spenderat åtskilliga luncher, middagar och även frukostar på denna pärla. Varje gång jag besöker Nybrogatan 38 är jag nöjd med min mat, som kanske inte vanligtvis bjuder på nå... Visa hela »

Toppen ställe med riktigt bra service!

Listad i: Stockholm

Nybrogatan 38 är det perfekta stället för en student som älskar att uppleva! Genuint och prisvärt med grym service. Jag föredrar deras varmrökta lax med skagenröra och avokado, två tummar upp!

Mycket bra. Dock har inte mycket förändrats sedan de öppnade.

Äter här ofta och är alltid nöjd med både mat och servis. Avslappnad stämning och samtidigt hög puls.

Jättegod mat. Enkelt men gott. Trevlig personal. Om vädret är rätt - välj ett av borden utomhus och sitt och titta på folk medan du njuter av det goda vinet.

Nybrogatan 38 har lyckats vända  mg och det är allt tack vare något så fint som en råbiff.

Innan Nybrogatan 38 låg här min absoluta favorit, Le Pont Noveau. Jag har funderat på varför den var så bra och det var för att det va... Visa hela »

Väldigt god mat med hög kvalitet trots det långa priset. Alltid lika trevlig personal och miljön är supermysig. Ett ställe jag ofta återkommer till för både frukost, lunch/brunch och middag! Boka bord i god tid då det ofta är fullsatt.

... Visa hela »

Direkt när du kliver in genom dörren möts du av trevlig och glad personal som genuint verkar tycka om det dem gör. Detta tillsammans med ett härligt klientel gör att atmosfären på Nybrogatan 38 alltid känns härligt pigg och glad. Oavsett om du ä... Visa hela »

Besta restaurang i hela världen

Sida 1 av 2