Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nybrogatan 38

4,5 • 28 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Härligt ställe och god mat! Jag vet inte om jag haft otur med personalen, då min service inte alltid varit på topp. Men går gärna hit!

Jag äter minst en måltid i veckan här, året runt. Det borde säga det mesta. Alltid vällagat, trevligt, kul folk och rätt priser. Boka bord i tid eller hoppas på en plats i baren annars.

Släntrade in här, utan att ha bokat bord, ordentligt hungrig, och möttes av en i stort sett fullsatt restaurang. Valde uteserveringen, efter en stunds väntan på plats i baren. Med värmare under taket och strategiskt utplacerade filtar, funkade det utmärkt att sitt... Visa hela »

Nybrogatan håller alltid sin nivå! Lika nöjd varje gång jag lämnar restaurangen. Simpelt men perfekt.

Nybrogatan är ett enkelt val när man inte kommer på något annat. Att personalen ska vara trevlig känns självklart - men på Övfre är det inte alltid så. Snygg inredning och klassiska svensk-franska rätter som är vällagade. Frukosten... Visa hela »

Nybrogatan är Stockholms mest prisvärda restaurang. Jag har spenderat åtskilliga luncher, middagar och även frukostar på denna pärla. Varje gång jag besöker Nybrogatan 38 är jag nöjd med min mat, som kanske inte vanligtvis bjuder på nå... Visa hela »

Har testat Nybrogatan 38s frukost, lunch, helglunch samt middag och aldrig varit missnöjd. Grymma priser och härlig miljö. Rekommenderas skarpt!

Nybrogatan 38 är det perfekta stället för en student som älskar att uppleva! Genuint och prisvärt med grym service. Jag föredrar deras varmrökta lax med skagenröra och avokado, två tummar upp!

Äter här ofta och är alltid nöjd med både mat och servis. Avslappnad stämning och samtidigt hög puls.

Jättegod mat. Enkelt men gott. Trevlig personal. Om vädret är rätt - välj ett av borden utomhus och sitt och titta på folk medan du njuter av det goda vinet.

Besta restaurang i hela världen

Direkt när du kliver in genom dörren möts du av trevlig och glad personal som genuint verkar tycka om det dem gör. Detta tillsammans med ett härligt klientel gör att atmosfären på Nybrogatan 38 alltid känns härligt pigg och glad. Oavsett om du ä... Visa hela »

Varit här mestadels för frukost men även några helgluncher. Frukosten levererar i toppklass - prisvärt, gott, härlig miljö. Bra start på dagen helt enkelt!

Rekommenderas starkt. Mycket bra mat och trevlig personal.

Nybrogatan 38 skulle jag vilja beskriva som ett gemytligt kryp in. Med smakfull detaljrik nordisk stil, hårda inrednings material och öppet upphöjt kök.

Endast med ett stationstopp ifrån cityterminalen vid Östermalmstorg är det en mycket kort promenad t... Visa hela »

Sida 1 av 2