Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Nybrogatan 38

4,1
58 betyg
Redigera Nybrogatan 38

Användarbilder på Nybrogatan 38 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Frukost - Bild från Nybrogatan 38 av Adam L.
  • Frukost - Bild från Nybrogatan 38 av Adam L.
  • Råbiff 2020 - Bild från Nybrogatan 38 av Katarina D.
  • Bild från Nybrogatan 38 av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 feb 2020

Tyvärr, vill inte komma tillbaka. ett kompisgäng hade bokat chambre separee nere i källaren för att fira en vän som fyllt 30 och skulle äta brunch. Jag trodde att det skulle vara lite extra service men det kändes mer som att vi var bortglömda. Det var hela tid... Visa hela »

2 okt 2019

Föredrar Österlånggatan 17 när vi pratar interiör. Men anser absolut att maten här är bättre. Älskar deras köttbullar. Svårslagna.
Skulle rekommendera detta ställe till lite vem som helst, kompismiddag eller en lunch med förä... Visa hela »

9 jan 2019 · Uppdaterad

Som jag gillar Nybrogatan 38, raka vägen in på min topplista. Har länge velat gå hit och hade idag morgonen fri för frukost och ångrar inte besöket en sekund. Redan planerat in ett nytt för att även prova deras lunch, som såg BOMB ut. Återk... Visa hela »

19 maj 2019

När uteserveringarna äntligen började öppna upp igen och solen kommit fram så hamna man här. Har länge hört mycket bra om stället från alla andra som varit här, och blev inte heller själv besviken!

En onsdags Aw och några... Visa hela »

24 dec 2014 · Uppdaterad

Att man kan hålla den kvalité som Nybrogatan 38 gör samtidigt som man har den prisbilden är otroligt. Här finns inte en huvudrätt (i skrivande stund) som kostar över 200 kr. På såna här restauranger brukar det inte finnas en enda under. ... Visa hela »

22 jun 2021

Jag vill ge 3.5 men har inga halvstjärnor.

Kom som walk in och fick välja mellan matsal eller bar då uteserveringen var fullbokad. Inga problem. Snabbt och smidigt agerande från personalen.

Kanske lite hög volym i högtalarna om man ville snacka, men... Visa hela »

1 maj 2019

Maten alltid perfekt, oslagbara smakkombinationer, allt jag provat på menyn är super! , vacker miljö, personalen superproffs! Mer prisvärd meny går nog inte att finna i sthlm!
Nybrogatan 38 håller samma höga standard på allt sen dag ett de öppnade... Visa hela »

25 dec 2014

Jag äter minst en måltid i veckan här, året runt. Det borde säga det mesta. Alltid vällagat, trevligt, kul folk och rätt priser. Boka bord i tid eller hoppas på en plats i baren annars.

6 maj 2019

Fantastiskt läge med superhärlig uteservering. Kom hit på våren/sommaren och du kommer garanterat ha en sitter i solen och önska att dagen aldrig tar slut. Jag har tyvärr bara småsnacksat lite och tagit en kaffe men det jag åt var fantastiskt. Bara hö... Visa hela »

11 feb 2019 · Uppdaterad

Så bra! Kommer gå hit igen då jag känner nu ett måste att testa allt på menyn och inte bara när det gäller bunchmenyn. Maten vad jättegod, drinkarna lika så och det är otroligt bra priser för den höga standarden som Nybrogatan 38... Visa hela »

Listad i: Best of brunch
31 okt 2018 · Uppdaterad

Nybrogatan 38 är mitt säkra kort.
När jag ej vet vart jag ska eller känner mig stressad att välja ställe så vet jag att det här stället levererar.
Jag har varit här så pass många gånger och testat allt från middag,... Visa hela »

6 apr 2020

Från att ha varit en av mina vardagsfavoriter, både till lunch och middag, har 38:an sjunkit rakt ner i källaren. Senast var i fredags då jag hämtade en take-away, en dagens (som var ifs ok) till min kollega och en klassisk tartar med frasig sallad till mig själv. ... Visa hela »

5 aug 2019 · Uppdaterad

Ganska dryg personal vilket förstör upplevelsen lite. På det tycker jag menyn blir tråkigare och tråkigare och deras edge i form av vällagad mat för billiga priser har försvunnit. Serveras även för lite vin i glasen vill jag påstå. Doc... Visa hela »

23 jan 2019

Tycker frukosten här är toppen! Kommer hit minst en gång i veckan. Bra meny, härlig stämning, bra service och priser. Tyvärr går jag hellre någon annanstans på helgen, varken maten eller stämningen lever upp till förväntningarna.

7 feb 2020

Trevligt ställe med intim känsla. Härlig meny med många alternativ för den som vill äta veganskt. Vackra upplägg och mysig inredning!
Magisk äggröra och bowls! 😍😍

Boka bord för att vara säker på att du får plats!

5 sep 2019

Jättetrevlig onsdagsmiddag på Nybrogatan! Vi kunde än så länge sitta ute vilket var extra mysigt!

Jättebra service! Jag åt tonfisk med melonsallad, möjligen att det var en lite liten portion men det var supergott. Min vän åt klassiska kö... Visa hela »

21 jan 2019

Ett av stans säkraste kort för frukost, lunch och middag! Kan vara bra att boka bord i förväg då det snabbt blir fullbokat.. Rekommenderar gröten till frukost!

29 jan 2020

Jag har velat gå hit länge men äntligen blev det av😊. Jag har alltid gillat systerkrogen Österlånggatan 17 så hade förhoppning att detta skulle vara lika bra 😊. Tycker de hade god och prisvärd mat men ingen wow-känsla. Gillar att de har en blandning av... Visa hela »

28 feb 2019

Väldigt populär kvarterskrog. Sist vi var där beställde vi in ALLA efterrätter dom hade på menyn. Minnesvärd kväll minst sagt.

13 maj 2020

Precis som österlånggatan så är detta ett ställe jag återkommer till. Prisvärd, bra mat och trevliga lokaler. Stabil.

Listad i: Favourites
Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.