Recension av Nyko Kitchen – av David F.

Ätit en middag och en brunch här och båda gångerna har både servicen och framförallt maten varit förfärlig.

Först middagen. Till att börja med så fick vi inte in något bröd före maten och då vi såg att andra bord fick bröd frågade vi efter det, och då sa de att det tagit slut så vi blev utan. Efter en lång väntan fick vi maten. Jag tog en halstrad tonfisk. Jag betalade 279 kr och fick en väldigt liten portion. Tonfisken smakade sådär ''fiskig'' tonfisk kan smaka när den inte är riktigt färsk. Sötpotatisenpommesen jag fick till var inte heller bra, vilket är väldigt svårt att misslyckas med. Resten av mitt sällskap tog steak frites, en tunn, överkörd bit biff som BARA smakade svartpeppar.

Brunchen var inte heller en bra upplevelse. Efter ännu en lång, brödlös väntan (minst 45 minuter denna gång), fick jag min ''baked eggs'', en totalt överbakad omelett serverad i en gjutjärnspanna.

NyKo har varit väldigt hypat, speciellt av många influencers så jag hade höga förväntningar men helt ärligt var båda mina besök en av de sämre restaurangbesök jag upplevt i Stockholm. Hit kommer jag nog aldrig gå igen!