Recension av Nyko Kitchen – av Ida B.

Östermalms infuencermecca! Med instagramvänlig mat och ganska låga förväntningar efter att ha läst recensionerna här så förväntande jag mig ingen smaksensation, men tog mig hit för brunch och är väldigt nöjd, men det är en svag 4a. Trevlig lokal som är ljus och stilig, tyvärr fick vi sitta i rummet mot innegården som var något mörk, säker mysig på kvällstid dock.

Servicen var blandad, vi hade inte bokat med de sa att de hade bord med bokning efter 70min, men det passade oss. Då förväntar jag mig dock att servicen ska gå fort. Vi bestämde oss ganska snabbt vad vi ville ha men efter 15 min så fick jag gå och säga till att vi gärna beställer eftersom någon hade bokat bordet efter oss. Vår servitör var väldigt trevlig och gullig när han var framme, men inte så uppmärksam. nån minut efter att vi beställt kom det fram en tjej och frågade vad vi hade beställt, helt utan kontext och vi fick inte veta varför hon frågade, utan vände på klacken.

Maten kom snabbt och var väldigt god. Jag tog en Club Sandwich och jag kan inte förstå varför man har curry i!! va?! en Club Sandwich ska enligt mig vara klassik. Smaka väl gott men jag vill va fan, curry. Pannkakorna var alla överens om var grymma. Tryffelpizzan var super, det snålades inte med tryffelsalami och degen var perfekt. Pommesen var bra men ni får inte missa fried halloumi!! Det är såhär det ska smaka och en god tryffelmajjo till så är jag mer än nöjd.

Jag ville inte betala 56 kr för en juice, sjukt tycker jag, i övrigt tycker jag att man absolut för värde för pengarna. Får se vad jag tycker om middagen.