Recension av Nytorget 6 – av David F.

26 sep. 2018

Nytorget 6 är en av Bockholmengruppens krogar och är en av mina absoluta favoriter i Stockholm! Även här har de lyckats med sjukt god mat, härlig stämning till schyssta priser. Denna gång hade jag Chefs Table. För ynka 450kr fick vi 15 fantastiskt goda, genomtänkta och varierande serveringar. Allt från perfekt bakat ägg med tryffel, halstrad, rå och grillad biff till perfektion till pilsnerkavring (som för övrigt är stans godaste bröd och serveras på alla Bockholmenkrogarna) med vispat smör, tacos och fläskpannkaka som var så fluffig som en souffle med brynt smör och lingongrädde och massa mer! Det avslutades med två fräscha desserter. En med rabarber och en med hallon och choklad.

Trots 15 rätter var man inte proppmätt men kände sig mer än nöjd.

Kocken som tog hand om oss var väldigt duktig i sitt handverk, trevlig och sådär skön man kan tänka sig en skön kock på söder kan vara!

Det ända minuset var att nästan allt vi blev redan serverade fanns på menyn, vilket kändes lite tråkigt även om det var med en twist.

Reservationerna släpps 3 månader i förväg och ska man få tag på ett bord får man vara snabb att boka, så tveka inte och boka Chefs Table nu!