Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nytorget 6

4,0 • 21 recensioner
Nytorget 6

Poppis Söderkrog precis vid Nytorget med generösa öppettider och en meny som lockar till häng hela veckan. Här serveras frukost, lunch, middag, brunch - ja, till och med nattmatsedel. Precis som syskonkrogarna Nybrogatan 38 och Österlånggatan 17 är Nytorget 6 döpt efter sin adress.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Håller en jämn och hög nivå på mat och service till ett bra pris. Jag har ätit här flera gånger men hamnar oftare på Urban Deli när jag är i området. Jag tycker Nytorget 6 lätt är värt ett besök.

prisvärd krog som alltid håller jämn kvalité. Bilder nedan är från två olika tillfällen.

Tillhör en av mina favoriter då den fyller många kriterier. Lokalen, inredningen, stämningen, servicen och maten är grym, men det sistnämnda kan svaja lite vilket gör att dom får en 4:a. Superbra meny med mycket variation och härligt läge mitt på... Visa hela »

Har allt, supermysigt, bra bar, härlig stämning, underbar mat och bra priser. Dock ofta varit fullt när jag kommit dit så boka bord.

Shit vad gott!!! Ankhjärtan till förrätt och Iberico-sallad till varmrätt. Såå himla gott och prisvärt. Mer än mätt.

Som stor älskare av Nybrogatan 38 blev jag salig när Nytorget 6 öppnade. Jag har framför allt lunch här ett par gånger. Maten har varierat från bra till att någon gång varit helt fantastisk. Jag åt en entrecote här som var en av de absolut... Visa hela »

Nytorget 6 håller precis samma toppklass som syskonet Nybrogatan 38.

Charmig kvarterskrog som håller samma bra nivå som sitt syskon. Bra mat till bra priser och härlig stämning.

Trevlig miljö, god frukost, lunch och middag! Mysigt att ta en frulle vid deras lilla ''bar''-uteservering längs väggen.

Ett förbeställt bord och ett levande ljus vid fönsterplats i en ren trivsam resturang miljö. Vackra sköna möbler, detaljer och textilier och valmöjlighet till soffa eller stol, en mycket rimlig ljudnivå i lokalen dessutom.

En noggrant tilltalande men... Visa hela »

Supergod mat till helt okej priser. Älskar inredningen och servicen! Hit återkommer jag gärna.

Om man vill ha ett säkert kort i Sthlms restaurangliv så ska man till Nytorget 6. Mysigt läge med bra vibe, fantastisk mat och service. Och priserna såklart, det har ingen missat. Än så länge tycker jag snäppet bättre om nybrogatan 38 och österlå... Visa hela »

Mysig lokal och trevlig personal men framförallt hög nivå på maten. Alla middagsrätter ligger under 200 kr och det finns ett bra urval på rätter.

Tips är också att pröva deras frukost.

Grymt att komma hit för frukost på vardagar, både själv, med sällskap eller möte

Jag älskar Nybrogatan 38 och detta är ju i princip samma sak. Liknande miljö och meny. Ett trevligt ställe med bra priser, trevligt folk och god mat. Frukosten är grym, älskar deras omelett.

Härlig kvarterskrog med mycket folk, jag rekommenderar att boka... Visa hela »

God mat, både för en festligare kväll och en liten enklare mitt-i-veckan-middag. Fungerar bra både för kompisgänget, kärleken eller jobbet. Trevliga lokaler! Bra att boka bord. Ofta fullt.

Alltid bra service och bra mat. Ta långbordet i källaren.

Alltid skön avslappnad stämning och bra mat! Smårätterna behöver man dock äta 10st av inte 3st. Rekommenderar Flankstek-salladen!

Riktigt god mat till bra priser!

Åt kycklingfajitas och efter första tuggar hittade jag en plastbit maten. Som svar från servitrisen fick jag "sånt som kan hända", ingen ursäkt eller ett försöka på bra service. Tråkigt tycker jag eftersom jag tidigare ätit på... Visa hela »

Sida 1 av 2