Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nytorget 6

4,2 • 29 recensioner
Nytorget 6

Poppis Söderkrog precis vid Nytorget med generösa öppettider och en meny som lockar till häng hela veckan. Här serveras frukost, lunch, middag, brunch - ja, till och med nattmatsedel. Precis som syskonkrogarna Nybrogatan 38 och Österlånggatan 17 är Nytorget 6 döpt efter sin adress.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jan 2019

Bästa stället att spendera en lördageftermiddag. Bra lunch och riktigt bra häng. Enkel meny som passar alla smaker och supersmarriga drinkar!

21 jan 2019

Absolut en av mina favoritrestauranger! God mat, stans bästa läge och mysig atmosfär! Det har blivit ganska dyrt på senaste men det kan det vara värt någon gång då och då! Servicen är alltid på topp och det finns något för alla... Visa hela »

31 okt 2018

Läs min recession om Nybrogatan 38. Samma gäller här fast på söder

Listad i: Brunch/Helglunch
14 dec 2017

Tillhör en av mina favoriter då den fyller många kriterier. Lokalen, inredningen, stämningen, servicen och maten är grym, men det sistnämnda kan svaja lite vilket gör att dom får en 4:a. Superbra meny med mycket variation och härligt läge mitt på... Visa hela »

17 jun 2016

prisvärd krog som alltid håller jämn kvalité. Bilder nedan är från två olika tillfällen.

6 mar 2019

Underbart god mat! Superfina lokaler och trevlig personal. Perfekt för den som vill äta en god och lyxig helglunch ✹

10 feb 2019

Har du inte varit här så pallra dig iväg till Söder och besök detta kanonmysiga ställe. Personalen ger blandat utfall, men för det mesta ger dig fin service och slår upp bra viner. Äh, gå hit vettja!

1 maj 2018

Håller en jämn och hög nivå på mat och service till ett bra pris. Jag har ätit här flera gånger men hamnar oftare på Urban Deli när jag är i området. Jag tycker Nytorget 6 lätt är värt ett besök.

19 mar 2019

Trevlig miljö och trevlig personal. Maten är också toppen!!

15 mar 2019

Favoritställe på många plan - underbar & serviceminded personal, god mat, bra musik & superhärligt häng oavsett om du är här vardag eller helg - & äter brunch, lunch eller middag..!!

26 sep 2018

Nytorget 6 är en av Bockholmengruppens krogar och är en av mina absoluta favoriter i Stockholm! Även här har de lyckats med sjukt god mat, härlig stämning till schyssta priser. Denna gång hade jag Chefs Table. För ynka 450kr fick vi 15 fantastiskt goda, genom... Visa hela »

26 dec 2014

Som stor älskare av Nybrogatan 38 blev jag salig när Nytorget 6 öppnade. Jag har framför allt lunch här ett par gånger. Maten har varierat från bra till att någon gång varit helt fantastisk. Jag åt en entrecote här som var en av de absolut... Visa hela »

8 mar 2018

Har allt, supermysigt, bra bar, härlig stämning, underbar mat och bra priser. Dock ofta varit fullt när jag kommit dit så boka bord.

31 jul 2017

Shit vad gott!!! Ankhjärtan till förrätt och Iberico-sallad till varmrätt. Såå himla gott och prisvärt. Mer än mätt.

6 jun 2016

God mat, både för en festligare kväll och en liten enklare mitt-i-veckan-middag. Fungerar bra både för kompisgänget, kärleken eller jobbet. Trevliga lokaler! Bra att boka bord. Ofta fullt.

8 jun 2015 · Uppdaterad

Nytorget 6 håller precis samma toppklass som syskonet Nybrogatan 38.

25 apr 2016

Charmig kvarterskrog som håller samma bra nivå som sitt syskon. Bra mat till bra priser och härlig stämning.

20 okt 2015

Grymt att komma hit för frukost på vardagar, både själv, med sällskap eller möte

12 jul 2016 · Uppdaterad

Om man vill ha ett säkert kort i Sthlms restaurangliv så ska man till Nytorget 6. Mysigt läge med bra vibe, fantastisk mat och service. Och priserna såklart, det har ingen missat. Än så länge tycker jag snäppet bättre om nybrogatan 38 och österlå... Visa hela »

10 maj 2016

Trevlig miljö, god frukost, lunch och middag! Mysigt att ta en frulle vid deras lilla ''bar''-uteservering längs väggen.

Sida 1 av 2