En stor besvikelse! En får ha krav på restauranger med stjärnstatus och med rätter som kostar. Tänker att då höjs kraven. De levererade väldigt ojämna smakupplevelser på rätterna. Vissa rätter var på riktigt gott. Så laga mat kan de. Medans andra var till intet sägande och riktigt smaklösa, tråkiga och fattiga. Så det kändes lite snopet att det svajjade så pass mycket i det de levererade. Värst var nog ett fröknäcke som var som att äta smågrus. Och en efterrätt med havtornskräm, maränger på ett mariekex. Den efterätten var under all kritik. Vi åt fyra serveringar SNACKS •Lammkotletter som var goda men inte mycket mer än så. •Puffat fläsksvål upplevdes på riktigt gott. Salt, syrligt, knaprigt, ostigt, krämigt. Bra gjort! FÖRÄTTER •Råbiffen var god. •Någon form av räkmacka var riktigt tråkig och upplevde det som om rätten inte var fullt utvecklad. Antingen för mycket bröd eller på tok för lite på brödet. VARMRÄTT •Till varmrätt vart det hängmörad biff. Vilket var en helt okey köttbit. Men inte mer än okey. •Tillbehör till köttet tog vi purjolök och kål. Vilket var mer som en soppa och ganska tråkig smakbild. •Vi tog också friterade fermenterade potatisar vilket var en riktig höjdare. De räddade upp varmrätten. EFTERÄTT •Havtorskräm med mareng vilken var riktigt dåligt. Långt ifrån värt sitt pris. •Granglass med rå äppelsirap var ändå god, kul när det händer lite i munnen. Glass och syrlig skog... gott Det är tråkigt när man märker att kunskapen i att laga otroligt god mat finns. Och så blir det platt fall ibland.
En stor besvikelse! En får ha krav på restauranger med stjärnstatus och med rätter som kostar. Tänker att då höjs kraven. De levererade väldigt ojämna smakupplevelser på rätterna. Vissa rätter var på riktigt gott. Så...
Visa hela »