Recension av Österlånggatan 17 – av Mimmi S.

Över förväntan! Stället är väldigt fint. Atmosfären, inredningen, allt är bara stilrent, fräscht och lyxigt. Restaurangen är stor och har lite olika teman, eller inredning på olika delar av restaurangen men allt går ihop med varandra så stället känns som ett. Maten smakade gott. Jag valde en avokadomacka med jalapeñokräm och toppad med sallad , och sällskapet tog en äggröra. Båda var supergoda och spännande i smakerna! Båda med en twist!
Jätte trevligt bemötande och servitrisen var proffesionellt.
Har länge velat besöka restaurangen och Var där för brunchen i helgen. Då jag egentligen inte tycker de riktigt är brunch om man beställer en rätt, utan tycker de ska vara buffé Eller en liten bestämd meny, så tänkte vi att vi testar stället, menyn lät ändå god och tilltalande!
Jag och mitt sällskap fick bord för två, fint dukat, vatten och gott bröd när vi satte oss och servicen var väldigt bra.
Då dök vårt 3 sällskap upp som vi inte trodde skulle komma, bara 5-10 min efter oss, och då blev de lite kaos tyvärr. Vi fick ett nytt bord som inte var dukat, inga bestick. Vi fick inte med oss vattnat från första bordet, och inte heller något nytt vatten. Dom kom inte med menyer till den 3 personen som precis hade kommit utan vi fick säga till om allting. Och när vi fick besticken så fick vi fortfarande inga servetter... till slut orkade vi inte fråga mer.
Våra drinkar hade kommit fort innan, men tredje personens drink tog väldigt lång tid att få.
Var väldigt mycket folk och borde absolut haft mer personal än dom hade, kändes tråkigt att servicen drogs ner bara för att de var mycket folk. Synd!
Men maten var super god, stället fint och går gärna tillbaka för att testa middagen och se om servicen håller igenom hela besöket! Eftersom den var väldigt bra i början.

Listad i: Favorit i repris!