Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Patricia

3,3
18 recensioner
Patricia

Fartyget Patricias historia innefattar allt från krigstjänstgöring i Normandie under den välkända landstigningen till eskort av det engelska kungahuset. Båten förändras och förbättras ständigt men du kan fortfarande se kulhål från andra världskrigen i interiören. Ett väldigt häftigt ställe att besöka för mat eller fest. Idag ligger båten förtöjd vid Söder Mälarstrand nära Mariatorget.

Användarbilder på Patricia Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Patricia av Iwona P.
  • Bild från Patricia av Iwona P.
  • Bild från Patricia av Iwona P.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mar 2017

Nu har jag bara varit här en gång sen och det var längesen, men kommer ihåg att besöket inte var så lyckat. Beställde en oxfilé som jag bad om rare, men fick i princip rå (tänk en 4-5 cm-puck som fått några millimeters stekning och... Visa hela »

28 feb 2019

Slitet och trångt. Men bra med fyra olika barer med musik. Samt liveband. Klassiker i Stockholm.

12 sep 2019

Är ni ett gäng som är redo för att bara HA KUL? kom hit! Härlig stämning, inga krav och bara att köra loss. Perfekt när man är ett gäng snarare än 2 personer (enligt mig) men självklart öppet i tak för att komma hit i mindre sä... Visa hela »

20 mar 2019

Kan bara uttala mig om Patricia som klubb. Har haft både bättre och sämre kvällar, kan absolut vara kul

12 apr 2020

Jag bokade bord för 2 personer fem dagar i förväg, till påskdagen kl 20.30. Min kompis tipsade mig på påskdagsmorgonen om att det enligt Facebook skulle vara stängt 23-05. Jag kollade min mejl om någon information, men där fanns endast en mejl frå... Visa hela »

26 maj 2018

Vi var där igår, en fredag kväll, som jag hade bokat bord för 15 personer för att fira en födelsedag. Bordet var bokade för 4 veckor sen, med Vip-rummet, fast 2 dagar innan vi skulle dit fick jag höra att de inte hade bokat Vip-rummet till oss och hade blivit... Visa hela »

15 nov 2017

God mat och super trevlig presonal, bang bang räkorna till förrätt rekommenderas starkt!

18 mar 2018

Fredagen den 16/3 besökte jag Patricia och beställde Älg entrecote. Jag ville ha medium och det fick jag! Maträtten var helt underbar och jag rekommenderar den starkt!! Jag beställde också ett glas rödvin eftersom jag anser att vinet förstärkar smaken. J... Visa hela »

3 aug 2017

Anita Fast
Just hemkommen mätt och belåten efter middag på Patricia med döttrar, svärson och särbo. Vi åt alla fantastiskt gott, toast Skagern, oxfilé, grillade räkor, grillad melon, ostbrcka. Allt jättegott och rikligt. Dessutom mycket tre... Visa hela »

3 feb 2019

Jag och ett 20-tal vänner hade sett fram emot en specifik klubbkväll som skulle äga rum på Patricia i flera veckor. När vi kommer dit vid kl 00 visar det sig att Patricias ledning mitt i ett pågående (uppskattat) dj-set valt att avsluta samarbetet med dem som ha... Visa hela »

18 jan 2019

Katastrof! Otrevlig och oprofessionell bemötande av "hovmästarinnan" Layla samt den unga restaurangchefen Sonja som håll varandra om ryggen. Vi var ett sällskap på 3 stycken kvinnor i 50+ åldern. Restaurangvana, definitivt. Orkar inte beskriva händels... Visa hela »

6 dec 2017

Perfekt kväll, grymt bra mat och trevlig personal. Efter maten så blev det en klockren fest på nattklubben!!

15 nov 2017

God mat och trevlig service!

15 nov 2017

Det ultimata partyt i Stockholm!! Supertrevlig personal och alltid kul (Y)

15 nov 2017

Alltid lika kul att festa på Patricia! Ett säkert kort för partysugna nattsuddare! Bra stämning och roligt folk. En klassiker!

15 nov 2017

En atmosfär man inte får missa!
Härlig o tillmötesgående personal som tar hänsyn till de flesta människorna. Maten är fantastisk o tillagas i ett öppet kök där man ser hur råvarorna hanteras på ett proffessionelt sätt. ... Visa hela »

26 apr 2016

Mycket folk och lång kö om man kommer sent. Inget för dom som lätt blir sjösjuka då det kan gunga lite ibland.

3 jun 2016

Servitören som tog emot oss kändes redan från början inte som om han var på bra humör eller inte gillade vårat sällskap. Jag låtsades som ingenting och allt eftersom så började sällskapet beställa mat. Jag bad om en "Well-don... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

15 nov 2017

Go mat, bra service. Riktigt skön personal och samtidigt proffs. Rekommenderas alla dagar.

15 nov 2017

Är du sugen på god mat? Kom hit !
Är du sugen på en otrolig bra utekväll med flera dansgolv och underbar personal ? Kom hit !

Sida 1 av 2