Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Playhouse Bistro

3,7
3 betyg
Redigera Playhouse Bistro

Insup New York-vibbarna - mitt på Drottninggatan. I anslutning till Playhouse Teater hittar du teaterns restaurang och bar med tydliga influenser från Manhattans pärlor. Här ska man få en känsla av att befinna sig på andra sidan Atlanten, oavsett om man sippar på en drink i baren, äter en hamburgare eller kombinerar föreställningen med en hel teatermeny.

Om du vurmar för NYC så behöver du inte ta dig särskilt långt för att få lite feeling. N.Y. Bar & Restaurant hämtar inspiration från olika favoritställen i det stora äpplet och sprider samma stämning mitt i city. Här möts man av mässing, marmor, sammetsfåtöljer, lädersoffor – och en stor karta över Manhattan som pryder en av väggarna. Menyn bjuder på säsongsanpassade lunch- och middagsrätter influerade av New Yorks olika kök, och i den mässingprydda Manhattanbaren blandas New York-influerade drinkar.

Hit kan man komma för att ta ett glas efter jobbet, äta lunch mitt i city eller mötas upp över en amerikansk middag lagom till kvällen. På menyn hittar du allt från burgare till pumpasoppa och pulled pork-taco. Eller varför inte mingla och dricka en Opening Night Martini efter teaterföreställningen? Det centrala läget funkar lika bra för en shoppinglunch. Passa även på att kolla in Playhouse manusbibliotek som finns att hitta i anslutning till restaurangen.

Se även Playhouse Teater

Användarbilder på Playhouse Bistro Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Playhouse Bistro av Mimmi S.
  • Bild från Playhouse Bistro av Erica E.
  • Bild från Playhouse Bistro av Fredric E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 mar 2022

God och vällagad lunch. Bra med olika alternativ och passar bra för vardags luncher.

15 nov 2016

Vällagad lunch i trevligmiljö. Blir ett återbesök inom kort för att testa a la carten och eventuellt ett högre betyg.

13 okt 2018

Mysigt, gott & fantastiskt trevlig personal.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

2 dec 2016

Vilket mysigt ställe! Varm atmosfär och personlig, uppmärksam, välkomnande personal. Det här är ju det perfekta stället när man gillar att samtala med varandra under middagen och höra vad alla säger. Även maten var kanon! Vi kommer återvä... Visa hela »

29 nov 2016

En skön oas mitt i stan - mysigt ställe och trevlig personal! Äter lunch där titt som tätt, alltid mkt gott och härligt att nybakt bröd och kaffe ingår.

28 nov 2016

Ljuvlig miljö, avspänd och trevlig personal och supergod mat! Som att få en kväll i New York - mitt i veckan i Stockholm!

28 nov 2016

Stockholms bästa restaurang! Supermysigt, god mat och mycket trevlig personal.

25 nov 2016

Alltid fantastiska luncher, grym after work och en riktigt bra a la carte. Allt i otroligt mysig miljö med äkta New York-känsla!

25 nov 2016

Fantastiskt goda, varierade luncher, grym after work och en riktigt god à la carte. Mysig atmosfär med äkta New York-vibb, personligt bemötande och bra service.

25 nov 2016

Riktigt mysig restaurang med glad och trevlig personal. Kul vinutbud, stort plus med ett bra utbud av viner på glas.
Maten var god och vällagad (åt krabbtoast till förrätt och ribbs till varmrätt).

25 nov 2016

Riktigt härligt ställe proffsig och trevlig personal. Riktigt god mat!
Kommer definitivt tillbaka för fler middagar.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.