Pocket in the Park

3,3
3 betyg
$$-$$$
Restaurang
Pocket
3,3
3 betyg

I Solna Business Park bjuder Pocket på allt från affärslunch och helgbrunch till deli och take away.

Du som har varit på någon av de andra Pocket-enheterna känner garanterat igen dig i Pocket in the Parks fransksvenska bistroavdelning. Här gäller samma koncept såväl i inredning som meny – gula bistrostolar och à la carte-rätter under 200 riksdaler. Precis som i stan får du livlig atmosfär och rätter som serveras i högt tempo (max tio minuters väntetid). Utöver klassikerna från Norrlandsgatan inkluderar menyn ytterligare ett par specialare. Brunch med bland annat grillat och sallader serveras på lördagar och söndagar. Uteservering med 66 platser finns från början av maj och en bit in i september (i juli är det dock stängt).

I den rymliga lunchavdelningen är det ännu lite snabbare och enklare stuk som gäller. Här kan du äta lunch med modern husmanskost från hela världen och säsongsbetonat grönt på buffé. Priset varierar beroende på vilken tid du kommer. Bland rätterna (som byts ut varje dag) hittar du allt från toskanska kalvfärsbiffar till pocherad torsk med krämigt ägg och hollandaise. För den som verkligen är i farten har Parken också en deli-avdelning med lunch för avhämtning. Kvällstid förvandlas hela lokalen till festlokal där det även serveras julbord från slutet av november.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Pocket Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
3

Recensioner av Pocket

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Recenserar Pontus in the Park som lunchrestaurang på vardagar; förändrat sitt koncept lite grann det senaste året. Tidigare hade de lunchbuffé, men nu får man en tallrik direkt från kockarna i köket. Jag personligen är ett buffé-fan, men tyck...

For en fantastisk service vi mottok da vi kom 20 min for tidlig til resturanten. Maten var upåklagelig og vi fikk mye mer enn hva vi betalte for. Et guldkorn!

Brunch? Måste dra ner förväntningarna, var ordentligt besviken på Brunchen, med 5 stjärnor här så hade jag höga förväntningar. Kalla delen inga sillar, krustader skinka, korv, Bara olika sallads blandningar med tomater. Och varma delen några...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
3

Representerar du Pocket in the Park?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Pocket in the Park?

På Pocket in the Park serveras bland annat:

  • Franskt
  • Svenskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Pocket in the Park?

Pocket in the Park ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Mellanklass ($$$).

Kan man beställa take away från Pocket in the Park?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Pocket. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Pocket in the Park uteservering?

Ja, Pocket in the Park har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Pocket in the Park lunch?

Ja, Pocket har lunchserveringar.

Var ligger Pocket in the Park?

Pocket in the Park ligger på Englundavägen 7, Solna. Närmsta tunnelbana är Sundbyberg (ca 300m).