Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pontus in the Park

3,3
3 recensioner
Pontus in the Park

Krögaren Pontus Frithiof håller inte bara till inne i city. I Solna Business Park bjuder han på allt från affärslunch och helgbrunch till bistromiddag, take away och korvklubb. Storkrogen Pontus in the Park erbjuder lunchrestaurangen Parken, men här hittar du även chambre separéer för möten och mingel.

Se även Pocket by Pontus Arenastaden, Pontus in the Air, Atelier 23

Användarbilder på Pontus in the Park

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 dec 2019

Recenserar Pontus in the Park som lunchrestaurang på vardagar; förändrat sitt koncept lite grann det senaste året. Tidigare hade de lunchbuffé, men nu får man en tallrik direkt från kockarna i köket. Jag personligen är ett buffé-fan, men tyck... Visa hela »

5 mar 2016

For en fantastisk service vi mottok da vi kom 20 min for tidlig til resturanten. Maten var upåklagelig og vi fikk mye mer enn hva vi betalte for. Et guldkorn!

30 okt 2016

Brunch? Måste dra ner förväntningarna, var ordentligt besviken på Brunchen, med 5 stjärnor här så hade jag höga förväntningar. Kalla delen inga sillar, krustader skinka, korv, Bara olika sallads blandningar med tomater. Och varma delen några... Visa hela »