Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pontus in the Park

3,3
3 betyg
Redigera Pontus in the Park

Krögaren Pontus Frithiof håller inte bara till inne i city. I Solna Business Park bjuder han på allt från affärslunch och helgbrunch till deli och take away. Storkrogen Pontus in the Park är indelad i bistron Pocket och lunchrestaurangen Parken, men här hittar du även chambre separéer för möten och mingel.

Pocket
Du som har varit på Pocket City känner garanterat igen dig i Pontus in the Parks fransksvenska bistroavdelning. Här gäller samma koncept såväl i inredning som meny - gula bistrostolar och à la carte-rätter under 200 riksdaler. Precis som i stan får du livlig atmosfär och rätter som serveras i högt tempo (max tio minuters väntetid). Utöver klassikerna från Norrlandsgatan inkluderar menyn ytterligare ett par specialare. Brunch med bland annat grillat och sallader serveras på lördagar och söndagar. Uteservering med 66 platser finns från början av maj och en bit in i september (i juli är det dock stängt).

Parken
I den rymliga lunchavdelningen Parken är det ännu lite snabbare och enklare stuk som gäller. Här kan du äta lunch med modern husmanskost från hela världen och säsongsbetonat grönt på buffé. Priset varierar beroende på vilken tid du kommer. Bland rätterna (som byts ut varje dag) hittar du allt från toskanska kalvfärsbiffar till pocherad torsk med krämigt ägg och hollandaise. För den som verkligen är i farten har Parken också en deli-avdelning med lunch för avhämtning. Kvällstid förvandlas hela lokalen till festlokal där det även serveras julbord från slutet av november.

Se även Pocket by Pontus Arenastaden, La Girafe, Atelier 23, Pocket Café by Pontus, Pocket Café by Pontus Norrsken House, Pic Poc by Pontus Frithiof, La Tour, Le Bar

Användarbilder på Pontus in the Park Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 dec 2019

Recenserar Pontus in the Park som lunchrestaurang på vardagar; förändrat sitt koncept lite grann det senaste året. Tidigare hade de lunchbuffé, men nu får man en tallrik direkt från kockarna i köket. Jag personligen är ett buffé-fan, men tyck... Visa hela »

5 mar 2016

For en fantastisk service vi mottok da vi kom 20 min for tidlig til resturanten. Maten var upåklagelig og vi fikk mye mer enn hva vi betalte for. Et guldkorn!

30 okt 2016

Brunch? Måste dra ner förväntningarna, var ordentligt besviken på Brunchen, med 5 stjärnor här så hade jag höga förväntningar. Kalla delen inga sillar, krustader skinka, korv, Bara olika sallads blandningar med tomater. Och varma delen några... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.