Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pontus in the Park

3,0 • 2 recensioner
Pontus in the Park

Krögaren Pontus Frithiof håller inte bara till inne i city. I Solna Business Park bjuder han på allt från affärslunch och helgbrunch till bistromiddag, take away och korvklubb. Storkrogen Pontus in the Park erbjuder lunchrestaurangen Parken, men här hittar du även chambre separéer för möten och mingel.

Parken
I den rymliga lunchavdelningen Parken är det ännu lite snabbare och enklare stuk som gäller. Här kan du äta lunch med modern husmanskost från hela världen och säsongsbetonat grönt på buffé. Priset varierar beroende på vilken tid du kommer. Bland rätterna (som byts ut varje dag) hittar du allt från toskanska kalvfärsbiffar till pocherad torsk med krämigt ägg och hollandaise. För den som verkligen är i farten har Parken också en deli-avdelning med lunch för avhämtning. Här kan du även förbeställa fredagskasse och hemvevad korv till middagen. Kvällstid förvandlas hela lokalen till festlokal där det även serveras julbord från slutet av november.

Se även Pocket by Pontus Arenastaden, Pontus in the Air, Atelier 23

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 mar 2016

For en fantastisk service vi mottok da vi kom 20 min for tidlig til resturanten. Maten var upåklagelig og vi fikk mye mer enn hva vi betalte for. Et guldkorn!

30 okt 2016

Brunch? Måste dra ner förväntningarna, var ordentligt besviken på Brunchen, med 5 stjärnor här så hade jag höga förväntningar. Kalla delen inga sillar, krustader skinka, korv, Bara olika sallads blandningar med tomater. Och varma delen några... Visa hela »