Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Raamen

4,3
7 recensioner
Raamen

På Raamen i Teatern serveras en Stockholmsversion av japanska nudlar i buljong med svenska smaker, signerat Adam Dahlberg och Albin Wessman från Adam/Albin.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jan 2019

Nästan fullpott!
Älskar konceptet som Teatern levererar och att det går att få tag på en del av svenska kockelitens mat till en schysst peng, även fast det inte kan mäta sig med kärnrestaurangerna. Och att det skapar en exklusiv känsla tror jag all... Visa hela »

4 jan 2019

Bästa hämtmaten! Min favorit är en fully loaded med onsenägg. Grym buljong som jag aldrig tröttnar på 😄

3 jul 2018

Förvånansvärt bra ramen! Var först lite skeptisk då jag helst vill att min ramen ska va serverad i en riktig skål och inte i en takeaway plast-skål. Beställde en Fully loaded ramen med ett extra ägg i. Jag hade dock kunnat skippat ägget. Buljonge... Visa hela »

24 dec 2015 · Uppdaterad

Härligt variant på klassisk ramen. Perfekt som take-away.

17 dec 2015

En dag ska jag titulera mig ramen-proffs men det är jag inte nu. Jag gillar egentligen bara idén med att sörpla nudlar i en mustig och smakrik buljong och hänföras över hur mätt en kan bli på  just nudlar och vatten.

Jag är ett fan av nud... Visa hela »

7 jan 2019

Bästa ramen jag smakat i Sverige!

3 jan 2016

Grymma nudlar, bra variation utan att överdriva menyn