Falloumi

4,4
13 betyg
$
Falafelrestaurang
Hemsida
Instagram
Falloumi
4,4
13 betyg
Hemsida
Instagram

På Falloumi äter du falafel och halloumi signerad Mahmut Suvakci, som även står bakom Lily's Burger tillsammans med Joel Kinnaman. Här låg tidigare Falafelbaren och konceptet är fortfarande detsamma – vegetarisk och vegansk fin-falafel på Söder.

Mahmut Suvakci, även känd från Snabba Cash-filmerna, står bakom flera ställen i Stockholm med fokus på kvalitativ snabbmat. Ett av dem är Falloumi, som ligger i Skanstull och som satsar helhjärtat på nyfriterad falafel med olika tillbehör. I den medelhavsinfluerade lilla lokalen serveras falafel och halloumi i pita, rulle och olika bowls som kan ätas på plats eller hämtas med. Hit hittar många falafelfantaster för att stilla sina cravings för den omtyckta kikärtsrätten, som även nominerades till Gulddraken 2018.

Den familjära miljön kantas av pittoreska möbler och färgstarka väggar som anspelar på en charmig liten bakgata någonstans på sydligare breddgrader. I taket hänger till och med tvättlinor sida vid sida med barlagda rör. Dagtid fylls lokalen av hungriga lunchgäster och på somrarna kan du äta din falafel utomhus, på den lilla uteserveringen vid Ringvägen.

Föreslå ändringar

Recensioner av Falloumi

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 sep. 2023

4 stjärnor som lunch- eller hämtmatsställe. Falafeln är riktigt bra och menyn lagom lång. Lokalen är stökig, färgglad med låtsas fönster och en tvättlina med kläder. Här känns det som att det finns potential men man har inte nå... Visa hela »

23 aug. 2019

Perfekt snabbmatsalternativ, hög kvalitet och riktigt gott! Tillbehör som pommes och sötpotatispommes kan man skippa, de är inte höjdpunkten här.
Känslan är snabbt, spontant och inte så mycket mys.

30 nov. 2018 · Uppdaterad

När jag äter falafel går jag gärna hit!
Det närmar sig inte en falafel i Malmö men i Stockholm är det mer än godtycklig.

Lokalen till att börja med är gullig. Egentligen är den väll ganska sunkig men älskar att det ser ut... Visa hela »

Listad i: Mellanöstern
4 sep. 2019

Mitt första besök på Falloumi, jag är ju ingen falafel fanatiker.
Det som var bäst med Falloumi var den glada servitrisen, det var massa folk en onsdagkväll och personalen var tydligt stressade men höll härlig glad min endå. Proffsigt och uppskatta... Visa hela »

10 maj 2017 · Uppdaterad

Lika gott som föregångaren Falafelbaren. Hoppas öppettiderna blir mer generösa nu.

5 mars 2021

Älskar allt. Ännu bättre pris på takeaway skulle vara toppen.

21 jan. 2020

En stark trea! Maten är aldrig en besvikelse, men tyvärr varierar servicen rätt rejält och du osar mat när du lämnar stället. Är du sugen på riktigt bra falafel stoppar det dig dock inte! Mycket goda tillbehör, såser och röror. Det ä... Visa hela »

17 maj 2022

En av de godaste Falafel/Halloumi jag har ätit. Lite härligare såser och mer olika grönt än vad det brukar vara. Roligt, enkelt och gott. Väldigt populärt såklart.

18 okt. 2017

Tillsammans med Çok har de bäst falafel i Stockholm. Gott, fint presenterat och bra pris.

17 sep. 2017

Stans bästa falafel! Själva falafeln är fräsch och känns inte flötigt. Tillbehören är generösa och goda ä. Inredningen är ett stort plus!

5 juli 2019

Snyggt utformad och ganska speciell lokal (på ett bra sätt) utomhus fast inomhus liksom. Lite lagom stökigt med musik och trångt mellan borden. Men bra service och trevligt atmosfär. Falloumi-rullen var riktigt god, och en duktigt stor portion mat, så nu blir det mat... Visa hela »

28 nov. 2017

Mycket god mat och fantastisk service.

16 feb. 2022