Falloumi

4,4
14 betyg
$
Falafelrestaurang
Falloumi
4,4
14 betyg

På Falloumi äter du falafel och halloumi signerad Mahmut Suvakci, som även står bakom Lily's Burger tillsammans med Joel Kinnaman. Här låg tidigare Falafelbaren och konceptet är fortfarande detsamma – vegetarisk och vegansk fin-falafel på Söder.

Mahmut Suvakci, även känd från Snabba Cash-filmerna, står bakom flera ställen i Stockholm med fokus på kvalitativ snabbmat. Ett av dem är Falloumi, som ligger i Skanstull och som satsar helhjärtat på nyfriterad falafel med olika tillbehör. I den medelhavsinfluerade lilla lokalen serveras falafel och halloumi i pita, rulle och olika bowls som kan ätas på plats eller hämtas med. Hit hittar många falafelfantaster för att stilla sina cravings för den omtyckta kikärtsrätten, som även nominerades till Gulddraken 2018.

Den familjära miljön kantas av pittoreska möbler och färgstarka väggar som anspelar på en charmig liten bakgata någonstans på sydligare breddgrader. I taket hänger till och med tvättlinor sida vid sida med barlagda rör. Dagtid fylls lokalen av hungriga lunchgäster och på somrarna kan du äta din falafel utomhus, på den lilla uteserveringen vid Ringvägen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
14
Google-logo
Google
4,5
1 067

Recensioner av Falloumi

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mycket stabil lunchfavorit som alltid funkar! Falloumi lyckas liksom med helheten: väldigt bra falaflar, supergoda och lite unika tillbehör, gott pitabröd, bra sötpotatispommes (och då är jag kräsen).
Prisvärt, går oftast snabbt att få maten.

4 stjärnor som lunch- eller hämtmatsställe. Falafeln är riktigt bra och menyn lagom lång. Lokalen är stökig, färgglad med låtsas fönster och en tvättlina med kläder. Här känns det som att det finns potential men man har inte nå...

Perfekt snabbmatsalternativ, hög kvalitet och riktigt gott! Tillbehör som pommes och sötpotatispommes kan man skippa, de är inte höjdpunkten här.
Känslan är snabbt, spontant och inte så mycket mys.

En av de godaste Falafel/Halloumi jag har ätit. Lite härligare såser och mer olika grönt än vad det brukar vara. Roligt, enkelt och gott. Väldigt populärt såklart.

Älskar allt. Ännu bättre pris på takeaway skulle vara toppen.

Mitt första besök på Falloumi, jag är ju ingen falafel fanatiker.
Det som var bäst med Falloumi var den glada servitrisen, det var massa folk en onsdagkväll och personalen var tydligt stressade men höll härlig glad min endå. Proffsigt och uppskatta...

·

När jag äter falafel går jag gärna hit!
Det närmar sig inte en falafel i Malmö men i Stockholm är det mer än godtycklig.

Lokalen till att börja med är gullig. Egentligen är den väll ganska sunkig men älskar att det ser ut...

Listad i: Mellanöstern

En stark trea! Maten är aldrig en besvikelse, men tyvärr varierar servicen rätt rejält och du osar mat när du lämnar stället. Är du sugen på riktigt bra falafel stoppar det dig dock inte! Mycket goda tillbehör, såser och röror. Det ä...

·

Lika gott som föregångaren Falafelbaren. Hoppas öppettiderna blir mer generösa nu.

Tillsammans med Çok har de bäst falafel i Stockholm. Gott, fint presenterat och bra pris.

Stans bästa falafel! Själva falafeln är fräsch och känns inte flötigt. Tillbehören är generösa och goda ä. Inredningen är ett stort plus!

Snyggt utformad och ganska speciell lokal (på ett bra sätt) utomhus fast inomhus liksom. Lite lagom stökigt med musik och trångt mellan borden. Men bra service och trevligt atmosfär. Falloumi-rullen var riktigt god, och en duktigt stor portion mat, så nu blir det mat...

Mycket god mat och fantastisk service.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
14
Google-logo
Google
4,5
1 067

Representerar du Falloumi?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Falloumi?

På Falloumi serveras bland annat:

  • Falafel
  • Vegetariskt
  • Mellanöstern
  • Snabbmat
  • Veganskt

Vad kostar det att äta på Falloumi?

Falloumi ligger i prisklassen Budget ($).

Har Falloumi vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Falloumi har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från Falloumi?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Falloumi. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Falloumi lunch?

Ja, Falloumi har lunchserveringar.

Var ligger Falloumi?

Falloumi ligger på Ringvägen 127, 116 61, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 100m).