Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Falloumi

4,5 • 8 recensioner
Falloumi

På Falloumi äter du falafel och halloumi signerad Mahmut Suvakci, som även står bakom Lily's Burger tillsammans med Joel Kinnaman. Här låg tidigare Falafelbaren och konceptet är fortfarande detsamma – vegetarisk och vegansk fin-falafel på Söder.

Mahmut Suvakci, även känd från Snabba Cash-filmerna, står bakom flera ställen i Stockholm med fokus på kvalitativ snabbmat. Ett av dem är Falloumi, som ligger i Skanstull och som satsar helhjärtat på nyfriterad falafel med olika tillbehör. I den medelhavsinfluerade lilla lokalen serveras falafel och halloumi i pita, rulle och olika bowls som kan ätas på plats eller hämtas med. Hit hittar många falafelfantaster för att stilla sina cravings för den omtyckta kikärtsrätten, som även nominerades till Gulddraken 2018.

Den familjära miljön kantas av pittoreska möbler och färgstarka väggar som anspelar på en charmig liten bakgata någonstans på sydligare breddgrader. I taket hänger till och med tvättlinor sida vid sida med barlagda rör. Dagtid fylls lokalen av hungriga lunchgäster och på somrarna kan du äta din falafel utomhus, på den lilla uteserveringen vid Ringvägen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2019

Perfekt snabbmatsalternativ, hög kvalitet och riktigt gott! Tillbehör som pommes och sötpotatispommes kan man skippa, de är inte höjdpunkten här.
Känslan är snabbt, spontant och inte så mycket mys.

4 sep 2019

Mitt första besök på Falloumi, jag är ju ingen falafel fanatiker.
Det som var bäst med Falloumi var den glada servitrisen, det var massa folk en onsdagkväll och personalen var tydligt stressade men höll härlig glad min endå. Proffsigt och uppskatta... Visa hela »

30 nov 2018 · Uppdaterad

När jag äter falafel går jag gärna hit!
Det närmar sig inte en falafel i Malmö men i Stockholm är det mer än godtycklig.

Lokalen till att börja med är gullig. Egentligen är den väll ganska sunkig men älskar att det ser ut... Visa hela »

Listad i: Mellanöstern
10 maj 2017 · Uppdaterad

Lika gott som föregångaren Falafelbaren. Hoppas öppettiderna blir mer generösa nu.

18 okt 2017

Tillsammans med Çok har de bäst falafel i Stockholm. Gott, fint presenterat och bra pris.

5 jul 2019

Snyggt utformad och ganska speciell lokal (på ett bra sätt) utomhus fast inomhus liksom. Lite lagom stökigt med musik och trångt mellan borden. Men bra service och trevligt atmosfär. Falloumi-rullen var riktigt god, och en duktigt stor portion mat, så nu blir det mat... Visa hela »

17 sep 2017

Stans bästa falafel! Själva falafeln är fräsch och känns inte flötigt. Tillbehören är generösa och goda ä. Inredningen är ett stort plus!

28 nov 2017

Mycket god mat och fantastisk service.