Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Rain Indian Kitchen

3,0
5 betyg
Redigera Rain Indian Kitchen

Mitt emellan Telefonplan och Midsommarkransen hittar du Rain, tidigare Amazing India. Här serveras en meny med hundraåriga smaker och recept från Indien, Pakistan och Bangladesh både till lunch och middag. Rottingmöbler, barlagda tegelväggar och skira taklampor i olika former och storlekar sätter prägel på hela lokalen.

I över ett decennium har restaurangen som tidigare hette Amazing India legat ett stenkast från Svandammsparken söder om Söder, men sedan vintern 2020/2021 har man nytt namn och ny interiör. Idag kombineras de traditionella rätterna med en modern mysfaktor som lockar både lokalbor och tillresta att umgås och äta på plats. Här kan man sjunka ner i en rottingstol och äta indiska rätter bland levande ljus och dov belysning. Kvällstid är lokalen allt som oftast full av gäster, men även dagtid hittar många hit för att äta lunch.

Menyn hämtar inspiration från hela den indiska subkontinenten, med rätter från Indien, Pakistan och Bangladesh. Här hittar du allt från snacks till typiska grytor, vegetariska rätter, sizlar och söta desserter. Personalen på Rain kommer från hela subkontinenten och tillsammans har de stor erfarenhet av de olika indiska köken som inspirerat matlagningen. Bortsett från alkoholfria drycker erbjuder man även öl från lokala bryggerier och vin till maten. Sommartid öppnas en populär uteservering upp längs trottoaren.

Vägg i vägg finns även restaurangens enklare streetfood-ställe, Indian Street Food by Amazing India.

Se även Indian Street Food by Amazing India

Användarbilder på Rain Indian Kitchen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Tikka Masala – Bild från Rain Indian Kitchen av Shahzad A.
  • Chicken Dopiaza – Bild från Rain Indian Kitchen av Shahzad A.
  • Chicken Dopiaza – Bild från Rain Indian Kitchen av Shahzad A.
  • Tanfoori Naam – Bild från Rain Indian Kitchen av Shahzad A.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 jun 2022

Idag blev det lunch på Rain Indian Kitchen i Liljeholmen. min vistelse här blev väldigt lyckad. Restaurangen bjuder på en härlig atmosfär med trevlig dekorationer där du också kan njuta av uteplatsen med en härlig utsikt.
Men förutom det serv... Visa hela »

1 nov 2018

Jag tycker att det här är en helt okej Indisk restaurang!
Personalen är trevlig, de har utskänkningstillstånd och maten är god. Salladsbuffén är lite tråkig, men ja... den typen av salladsbufféer är alltid tråkiga.

Det... Visa hela »

26 okt 2018

Väldigt medel ställe. Har hittills inte fastnat för indisk mat och här ändrades de inte. Var där på lunch. Kändes inte som kryddorna var ihop kokta i grytan, men gick att äta. Var salladsbuffé till som var rätt sorglig, jalapeños, gurk... Visa hela »

12 feb 2021

Jättetrevlig personal och jättefin service. Nybyggt och superfräscha lokaler. Mycket mat för pengarna och goda smaker. Rekommenderar!

21 jul 2020

Värsta service, värre bemötande och väldigt lågt kvalitet på maten.
När jag bad om att få lite sallad till en rätt får jag som svar att så kan dom inte göra för det är onte lönsamt dom som äger restaurang. Ja... Visa hela »