Råkoko

4,2
5 betyg
$$$
Vegetarisk restaurang
Råkoko
4,2
5 betyg

På Åkeshofs Slott i Bromma hittar du slottsrestaurangen Råkoko, en grön oas med fokus på växtbaserad mat och naturliga matupplevelser. Här kan du äta lunch, middag, brunch och frukost i rogivande, naturnära slottsmiljö. Råkoko har något för hela familjen, och även fyrbenta vänner är välkomna.

Råkoko står för råkost, råvaror och rokoko, men det är inte bara råkost som serveras i restaurangen. Här har man låtit sig inspireras av naturen och årstiderna både på tallriken och i inredningen. Slottets franska 1700-talsstil har uppdaterats med gröna sammetsmöbler och växter, och på somrarna står även uteserveringen, slottsterrassen, öppen med sol hela dagen och utsikt över slottsparken.

Den som vill äta middag kan välja bland vegetariska mellanrätter med fisk och kött som tillval, och dagtid serveras dagens gröna. Till helgen dukar Råkoko fram en vegetarisk brunchbuffé som innehåller allt från juicer till sallader och sötsaker. Restaurangen har även fullständiga rättigheter.

Sällskap som vill sitta lite mer avskilt kan boka Råkokos chambre séparée, inhyst i friherrinnan Agneta Wredes gamla förmak en trappa upp. Här sitter historien bokstavligt talat i väggarna, med väggmålningar i original från 1700-talet. På slottet finns även konferensrum, festlokaler och en vinkällare där man arrangerar provningar och andra aktiviteter. Givetvis går det även att övernatta på slottet. Passa på att utforska de gröna omgivningarna och naturreservatet Judarskogen som ligger precis intill.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Recensioner av Råkoko

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Dundertrevlig lunch! Trevlig miljö, älskar att det är grönt tema både i mat och inredning, och uteserveringen ligger jättefint i grönska, med kolonilotter och hästar runt hörnet. Åt en klassisk ”köttbullar med potatispuré, grä...

En grön liten oas med slottkänsla som serverar mycket god mat i mellanrättsstorlek. Ganska mäktigt men bra smaker och några riktiga höjdare. Ett plus för den fina inredningen som ingav ett skönt lugn.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Texten har översatts automatiskt.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Grejerna är hemska!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Representerar du Råkoko?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Råkoko?

På Råkoko serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Smårätter

Vad kostar det att äta på Råkoko?

Råkoko ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Råkoko?

Vi skulle beskriva stämningen på Råkoko som mysig och lite lugnare.

Har Råkoko vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Råkoko har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Är Råkoko barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Råkoko som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Råkoko?

Råkoko ligger på Åkeshovs gårdsväg 11, 168 38, Bromma. Närmsta tunnelbana är Åkeshov (ca 150m).