Restaurang Bryggan

3,8
5 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Restaurang Bryggan
3,8
5 betyg
Hemsida

Endast en kvart från stan, intill Kyrkviken och Stockholms inlopp, ligger Restaurang Bryggan. Här erbjuder man ett sjönära läge på riktigt, med mindre än ett stenkast från vattnet. I restaurangen bjuder man på allt från svenska klassiker till säsongen favoriter med inslag från världens kök. Missa inte att ta en svalkande drink i solen under årets varmare månader.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Restaurang Bryggan Användarbilder

Recensioner av Restaurang Bryggan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 juli 2018

En fyra för läget och den sköna marina atmosfären. Min entrecote med bea och pommes var god men inte så jag drömmer om den. Resten av sällskapet åt Fish and Chips som tydligen var riktigt bra. Vi var där en solig onsdagskväll i Juni och det var typ... Visa hela »

18 jan. 2015

Eftersom jag är uppvuxen på Lidingö har jag varit på Bryggan i Gåshaga många gånger. Det är en väldigt trevlig restaurang som ligger mitt i marinan med utsikt över båtarna och vattnet. Lokalen är otroligt trevlig med enorma fönst... Visa hela »

2 maj 2018

Ligger superfint i Gåshaga Marina precis vid vattnet. Supertrevlig personal och väldigt god mat! En av Lidingös pärlor och bevis på att man inte behöver ta sig från ön för att flå äta god mat!

22 nov. 2015

Trevligt ställe med mycket bra mat. Menyn på lågsäsongen byts ut ofta vilket gör att man kan komma ofta. Servicen är lagom - varken för mycket eller för lite, men överträffar nog förväntningarna alltså oftast. Kan varmt rekommendera... Visa hela »

5 feb. 2023