Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Cirkeln

3,5
4 betyg
Redigera Restaurang Cirkeln

Inhyst i ABF-huset på Sveavägen ligger Cirkeln, en restaurang som har anammat modernt ekotänk med närodlat och Fairtrade på menyn. Lokalen präglas av schackrutiga marmorgolv och minimalistiska möbler. Här finns det något för alla - oavsett om man är vegetarian, vegan eller allätare. Eller om man föredrar ekologiskt öl och naturvin.

Cirkeln ligger mitt i city och är en del av kunskapshuset ABF Stockholm, men hit kommer du oavsett om du går en utbildning eller inte. Med fokus på ekologiskt, grönt och närproducerat serveras fika och omsorgsfullt tillagade rätter från frukost till middag. Bra råvaror och schyssta villkor, både lokalt och globalt, står högt i kurs. På menyn ryms såväl vegetariska rätter som kött- och fiskrätter med husmaninfluenser, men också kaffe och bakverk.

Den ljusa lokalen är även en central mötesplats för den som vill avsluta dagen med lite barsnacks och en ekologisk öl eller ett glas naturvin. Scenframträdanden, folkbildningsaktiviteter och samhällsdiskussioner går också att ta del av.

Användarbilder på Restaurang Cirkeln Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Cirkeln av Fredric E.
  • Bild från Restaurang Cirkeln av Rebecka B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 apr 2019

Hej, Allan här!

Efter mycket om och men hade jag lyckats ta mig upp på Måndagen. Vad hade hänt kvällen innan, hur hade jag hamnat utanför ABF-huset?

Magen kurrade och jag behövde få i mig frukost. Gick in till första bästa stä... Visa hela »

23 aug 2017

Ett av sveavägens bästa lunchställen. Rekommenderas!!!👏👏

7 jun 2016

Nu har jag testat Cirkeln vid två tillfällen och landar i ett svagt godkänt betyg. Plus för att det går fort att få mat, att den är ekologiskt och det finns eluttag överallt. Trots det blir det inga fler besök.

Det har skrivits fina saker om... Visa hela »

13 mar 2017

Jättegod, fräsch, intressant mat. Riktiga maträtter för dom som äter veganskt. Bra storlekar på portionerna. Bra brunch.
Modernt och uppfriskande inredning med solen som ligger på. :)

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.