Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Aqui Tapas & Bar

4,2
14 betyg
Redigera Aqui Tapas & Bar

På spanska tapasbaren Aqui serveras klassiska tapas i modern tappning. Här duggar stammisarna tätt, och menyn byts ut med jämna mellanrum för variationens skull. Bland rätterna hittar du givetvis klassiker som calamares och gambas, men även lite mer "vågade" alternativ som grillat lammhjärta på spett. Till helgen blir Aqui extra festligt - har du tur får du en hatt på köpet.

Användarbilder på Aqui Tapas & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Aqui Tapas & Bar av Hanna T.
  • Bild från Aqui Tapas & Bar av Hanna T.
  • Bild från Aqui Tapas & Bar av Deniz F.
  • Bild från Aqui Tapas & Bar av My J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 okt 2022

Kul hatt
Mat:
Atmosfär:
Service:

24 feb 2020

Restaurangen i sig när man pratar om inredning eller atmosfär är ju inte mycket för världen men resten levererar. Goda tapas, bra festlig och familjär stämning och sangria när den är som bäst.
Önskar jag kunde testa samtliga rätter på... Visa hela »

13 jan 2020

Jättemysig tapasrestaurang! Det är precis den där stämningen man vill ha när man äter tapas. Lite mörkt, murrigt, stimmig men inte allt för hög ljudvolym, god mat.

Det fanns så mycket gott på menyn att det tog huuuuuur lång tid... Visa hela »

27 mar 2022

Trevlig personal och mycket mat.
Inredningen är inget märkvärdigt, men maten är god.

21 jun 2018

Har hört en del gott om Aqui och visst levererade dem. Det är ju ingen kvalitetsupplevelse i form av finess i mat och miljö, som t.ex. Boquerian, men likväl är det ändå både väldigt gott och trevligt. Jag har ju skrivit i några av mina tidigare re... Visa hela »

22 aug 2018

Absolut en av dom bästa tapas restaurangerna i Stockholm. Varm och välkomnade känsla. Maten var totalt fel fri och längtar till att gå dit igen, sangrian var dock inte den bästa jag druckit. Men de var godstämning och trevlig personal som tog en paus för dans.

10 nov 2019

Gled förbi här som ställe 3 i en tapas/pintxosrunda jag och en spansk kompis tog (Spanjorskan-Boqueria Torget-Aqui-Bar Nombre).
Stimmigt, bra tapas (knivmusslorna var riktigt trevliga liksom lammet) och personlig och effektiv service.

Kompisen som är från Grena... Visa hela »

Listad i: Spanska listan
23 feb 2020

På menyn fanns mycket gott att välja av, jag fick behärska mig. Jag tog 4 rätter och det räckte gott och väl. Jag skulle säga att man kan ta 3-5 rätter. Maten var god men i ärlighetens namn ganska medioker tapas. Godast av mina rätter var chè... Visa hela »

28 feb 2019 · Uppdaterad

En av stans bästa tapasrestauranger. Precis vid Sveavägen. Ibland spontansång av spanska ägaren. Känns klassiskt spanskt ställe. Rekommenderas.

20 feb 2018

Min favorit i bland Tapasrestauranger! Har varit här många gånger och blir alltid lika fantastiskt bemött. Det är en familjär stämning och de tar verkligen hand om sina gäster. Vi har oftast varit stora sällskap och tar alltid samma: litar på pers... Visa hela »

12 nov 2018

Maten är magiskt och servicen är också toppen. Bästa tapasrestaurangen i Stockholm.

18 apr 2017

Klassiska tapas rätter till bra pris, riktigt gott också!

19 feb 2018

Bästa tapasstället i Sthlm! Gott, mysigt, genuint!

10 aug 2020

Maten - fem stjärnor. Personalen - 5 stjärnor. Så trevliga. Bjuder på sig själva. Ett favoritställe att gå till, helt klart!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.