Aqui Tapas & Bar

Top 100
4,1
15 betyg
$$
Restaurang
Bar
Aqui Tapas & Bar
4,1
15 betyg

På spanska tapasbaren Aqui serveras klassiska tapas i modern tappning. Här duggar stammisarna tätt, och menyn byts ut med jämna mellanrum för variationens skull. Bland rätterna hittar du givetvis klassiker som calamares och gambas, men även lite mer "vågade" alternativ som grillat lammhjärta på spett. Till helgen blir Aqui extra festligt - har du tur får du en hatt på köpet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
15

Recensioner av Aqui Tapas & Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mysigt tapasställe, härlig stämning och god mat. Vissa rätter smakar som de ska, alltså spanskt.

·

Kul hatt, dock inget mer.
Det är tyvärr med besvikelse man lämnar aqui. Maten blir som en våt filt över hela upplevelsen. Mysig lokal trevlig personal kan inte rädda betyget som blir en 2a denna gång.
Mat: 1
Atmosfär: 4
Service: 4

Trevlig personal och mycket mat.
Inredningen är inget märkvärdigt, men maten är god.

Restaurangen i sig när man pratar om inredning eller atmosfär är ju inte mycket för världen men resten levererar. Goda tapas, bra festlig och familjär stämning och sangria när den är som bäst.
Önskar jag kunde testa samtliga rätter på...

Jättemysig tapasrestaurang! Det är precis den där stämningen man vill ha när man äter tapas. Lite mörkt, murrigt, stimmig men inte allt för hög ljudvolym, god mat.

Det fanns så mycket gott på menyn att det tog huuuuuur lång tid...

Har hört en del gott om Aqui och visst levererade dem. Det är ju ingen kvalitetsupplevelse i form av finess i mat och miljö, som t.ex. Boquerian, men likväl är det ändå både väldigt gott och trevligt. Jag har ju skrivit i några av mina tidigare re...

Absolut en av dom bästa tapas restaurangerna i Stockholm. Varm och välkomnade känsla. Maten var totalt fel fri och längtar till att gå dit igen, sangrian var dock inte den bästa jag druckit. Men de var godstämning och trevlig personal som tog en paus för dans.

Gled förbi här som ställe 3 i en tapas/pintxosrunda jag och en spansk kompis tog (Spanjorskan-Boqueria Torget-Aqui-Bar Nombre).
Stimmigt, bra tapas (knivmusslorna var riktigt trevliga liksom lammet) och personlig och effektiv service.

Kompisen som är från Grena...

Listad i: Spanska listan
·

En av stans bästa tapasrestauranger. Precis vid Sveavägen. Ibland spontansång av spanska ägaren. Känns klassiskt spanskt ställe. Rekommenderas.

På menyn fanns mycket gott att välja av, jag fick behärska mig. Jag tog 4 rätter och det räckte gott och väl. Jag skulle säga att man kan ta 3-5 rätter. Maten var god men i ärlighetens namn ganska medioker tapas. Godast av mina rätter var chè...

Min favorit i bland Tapasrestauranger! Har varit här många gånger och blir alltid lika fantastiskt bemött. Det är en familjär stämning och de tar verkligen hand om sina gäster. Vi har oftast varit stora sällskap och tar alltid samma: litar på pers...

Maten är magiskt och servicen är också toppen. Bästa tapasrestaurangen i Stockholm.

Klassiska tapas rätter till bra pris, riktigt gott också!

Bästa tapasstället i Sthlm! Gott, mysigt, genuint!

Maten - fem stjärnor. Personalen - 5 stjärnor. Så trevliga. Bjuder på sig själva. Ett favoritställe att gå till, helt klart!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
15

Representerar du Aqui Tapas & Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Aqui Tapas & Bar?

På Aqui Tapas & Bar serveras bland annat:

  • Spanskt
  • Europeiskt
  • Tapas

Vad kostar det att äta på Aqui Tapas & Bar?

Aqui Tapas & Bar ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Var ligger Aqui Tapas & Bar?

Aqui Tapas & Bar ligger på Kammakargatan 9B, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 250m).