Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Aqui Tapas & Bar

4,4 • 7 recensioner
Aqui Tapas & Bar

På spanska tapasbaren Aqui serveras klassiska tapas i modern tappning. Här duggar stammisarna tätt, och menyn byts ut med jämna mellanrum för variationens skull. Bland rätterna hittar du givetvis klassiker som calamares och gambas, men även lite mer "vågade" alternativ som grillat lammhjärta på spett. Till helgen blir Aqui extra festligt - har du tur får du en hatt på köpet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 aug 2018

Absolut en av dom bästa tapas restaurangerna i Stockholm. Varm och välkomnade känsla. Maten var totalt fel fri och längtar till att gå dit igen, sangrian var dock inte den bästa jag druckit. Men de var godstämning och trevlig personal som tog en paus för dans.

28 feb 2019 · Uppdaterad

En av stans bästa tapasrestauranger. Precis vid Sveavägen. Ibland spontansång av spanska ägaren. Känns klassiskt spanskt ställe. Rekommenderas.

21 jun 2018

Har hört en del gott om Aqui och visst levererade dem. Det är ju ingen kvalitetsupplevelse i form av finess i mat och miljö, som t.ex. Boquerian, men likväl är det ändå både väldigt gott och trevligt. Jag har ju skrivit i några av mina tidigare re... Visa hela »

20 feb 2018

Min favorit i bland Tapasrestauranger! Har varit här många gånger och blir alltid lika fantastiskt bemött. Det är en familjär stämning och de tar verkligen hand om sina gäster. Vi har oftast varit stora sällskap och tar alltid samma: litar på pers... Visa hela »

12 nov 2018

Maten är magiskt och servicen är också toppen. Bästa tapasrestaurangen i Stockholm.

18 apr 2017

Klassiska tapas rätter till bra pris, riktigt gott också!

19 feb 2018

Bästa tapasstället i Sthlm! Gott, mysigt, genuint!