Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Jonas

0,0 • 0 recensioner
Restaurang Jonas

Obs. Stället finns ej kvar.

På krögaren Jonas Lundgrens restaurang på Kungsholmen får du både gastronomiska avsmakningsmenyer och rätter att dela på avslappnat vis. Här ryms nämligen två separata restauranger med varsin inriktning, inredning och meny; Restaurang Jonas och Mat&Vinbaren som ligger precis intill.

Restaurang Jonas
Restaurang Jonas serverar kreativa avsmakningsmenyer i olika storlekar med ambitionen att bjuda på en total matupplevelse. Här väljer du mellan fyra eller sex serveringar, det vill säga om du inte går "all in" och satsar på hela gastronomiska resan. Menyerna är säsongsanpassade och kombinerade med dryckespaket som består av såväl klassiska som moderna smaker, men du kan även beställa viner från restaurangens vinkällare.

Mat&Vinbaren
För något mer informellt, styr kosan mot Mat&Vinbaren som serverar à la carte-meny med större och mindre rätter och ett stort utbud av vin på glas. Här finns smaker för alla tillfällen, oavsett om du äter middag på egen hand, har ont om tid eller kommer med hela familjen. À la carte-menyn fokuserar på rätter att dela, "family style". Beställer du grillat kan du även räkna med en unik grillsmak från den spanska Jospergrillen som grillar under tryck i hög temperatur. Tisdag till fredag serveras även lunch i Mat&Vinbaren mellan kl 11.30 och 14.00.


Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Restaurang Jonas!