Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Agnes

4,2
15 betyg
Redigera Restaurang Agnes

Kvarterskrogen Agnes, inhyst i El Diablos gamla lokaler på Kungsholmen, drivs av tre erfarna krögare med krogar som Tranan, Boqueria och La Vecchia Signora på cv:t. Huvudinfluenserna kommer från Sydeuropa och ambitionen är att vara den givna kvarterskrogen för såväl familjer som för kompisgäng. Bland annat erbjuds gott om viner på glas.

Användarbilder på Restaurang Agnes Visa alla

  • Lägg till bild
  • Efterrätt  – Bild från Restaurang Agnes av Marcus C.
  • Förrätt – Bild från Restaurang Agnes av Marcus C.
  • Förrätt – Bild från Restaurang Agnes av Marcus C.
  • Huvudrätt – Bild från Restaurang Agnes av Marcus C.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 aug 2016 · Uppdaterad

Edit 2020: Var några år sen och nu var jag här igen och hade en toppenkväll så jag höjer betyget ett snäpp. Snygg presentationer, god mat och trevlig personal. Stark rekommendation på grissidan.

---

Hade ett lite märkligt besök... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
14 nov 2021

Nu blir jag lycklig igen🎉. Kvällens middag blev på Agnes och nästan fullpott😍.
Du kan välja mellan större rätter eller smårätter. Alla smårätter är vällagad och har överraskade smaker. Favoriten var råbiffen och wonton. Se... Visa hela »

13 jun 2019

Ett år sen jag var på Agnes men ikväll tillbaka och åhhh så gott det är och trivsamt!
Som vi brukar så sitter vi i baren och beställer in massa smårätter och allt ikväll som vi tog in var verkligen magiskt bra. Favoriten (bild nummer... Visa hela »

28 nov 2021

Denna recension avser deras ”Chambre separée” där vi körde menyn röding med deras förslag på vin. Vi var 10 personer och jag hade bokat allting där kontakten med Emelie på R. Agnes var superbra.

Allting var riktigt gott och servicen o... Visa hela »

9 jan 2020

Jag har spanat in Agnes en längre tid, flera jag känner hade varit där och förväntningarna hade byggts upp.

Restaurangen har en trevlig utformning, något lång smal, ljust med skandinaviska drag.

Servicen är kanon, väl informerat angå... Visa hela »

20 jun 2016

Kan verkligen rekommendera Restaurang Agnes. Stort utbud av mellanrätter och även varmrätter som man kan dela på två. Kommer definitivt komma tillbaka :)

12 jun 2018

Fantastisk mat och kunnig personal

11 maj 2016

Det är sällan vi väljer restauranger på Kungsholmen men blev rekommenderad denna lilla pärla och bestämde oss för att prova. Vi blev väldigt trevligt bemötta redan i telefonen och även när vi kom. Vi fick ett hörn av bardisken, småpr... Visa hela »

6 feb 2020

Kungsholmen favorit! Varit här kanske 3ggr. Man blir aldrig besviken! Kul och varierande meny! MUMS. Värt att gå ner i källaren och kika, magiskt rum med ännu mer magiska viner!

8 jan 2016

Egentligen vill jag sätta fyra (eller fem) eftersom både maten och servicen levererar bättre än på många ställen men jag svajar eftersom jag är rädd att jag blivit prisblind. Är det verkligen okej att 4 riktigt små rätter + 2 glas vin s... Visa hela »

24 maj 2018

Agnes är en sann pärla på Kungsholmen. De lyckas skapa riktigt god mat i kombination med en avslappnad atmosfär. Här möts alltifrån kostymnissen till romantiska paret samt en och annan barnfamilj. Servicen är topp och de kan verkligen sina viner. Priserna ä... Visa hela »

22 jan 2020

Alltid toppen mat och vin samt härlig bubblande service.

29 apr 2019

Det var väldigt lite mat och man ser till det höga priset. Stressad personal som ofta glömde beställningar man gjort och man var tvungen att påkalla deras uppmärksamhet. INGEN kom och frågade hur det smakade. Kommer inte rekommendera detta ställe till nå... Visa hela »

27 sep 2021

Listad i: Chambre
7 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.