Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Agnes

3,7 • 3 recensioner
Restaurang Agnes

Kvarterskrogen Agnes, inhyst i El Diablos gamla lokaler på Kungsholmen, drivs av tre erfarna krögare med krogar som TrananBoqueria och La Vecchia Signora på cv:t. Huvudinfluenserna kommer från Sydeuropa och ambitionen är att vara den givna kvarterskrogen för såväl familjer som för kompisgäng. Bland annat erbjuds gott om viner på glas.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Hade ett lite märkligt besök på Agnes idag, som jag velat prova ända sedan de öppnade. Första intrycket positivt. Trevlig lokal och väldigt snygg entré med chef's table och öppet kök. Ganska litet ställe och väldigt hög ljudniv... Visa hela »

Fredric E.

Kan verkligen rekommendera Restaurang Agnes. Stort utbud av mellanrätter och även varmrätter som man kan dela på två. Kommer definitivt komma tillbaka :)

Sofie L.

Det är sällan vi väljer restauranger på Kungsholmen men blev rekommenderad denna lilla pärla och bestämde oss för att prova. Vi blev väldigt trevligt bemötta redan i telefonen och även när vi kom. Vi fick ett hörn av bardisken, småpr... Visa hela »