Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Maestro

5,0
2 recensioner
Restaurang Maestro

Strax intill de stora Söderstråken serverar den grekiska kvarterskrogen Maestro genuina smaker. Menyn rymmer grekiska favoriter som moussaka, souvlaki, haloumi och tzatziki samt förkomponerade menyer som förhöjer greklandskänslan och passar bra till ett glas vin. Den familjära känslan är ett faktum på restaurangen; hit kommer inte minst stamgäster.

Användarbilder på Restaurang Maestro

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 nov 2019

Fantastiskt ställe! Toppen med service, gudomlig mat och fina grekiska viner. Vi satt bra i en liten hörna vid fönstren. Ett nytt favoritställe. Litet, familjärt, hemtrevlig känsla. Hit kommer vi att gå flera gånger.

22 sep 2016

Bästa greken i stan sedan många år. Underbara dippröror. Bra grillat o goda viner. Bra service o mycket för pengarna. Man är aldrig besviken och det är alltid fullt. Går dit alldeles för sällan nuförtiden. ..💕

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

1 jan 2018

bra mat , god stämning.

28 dec 2017

varit här inne flera gånger alltid gott. tack