Gröne Jägaren

2,6
7 betyg
Pub
Hemsida
Instagram
Gröne Jägaren
2,6
7 betyg
Hemsida
Instagram

Gröne Jägaren är en legendarisk pub på Södermalm, närmare bestämt på Götgatan, där du hittar allt från öl och mat till karaoke och givetvis fotboll.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Gröne Jägaren Användarbilder

Recensioner av Gröne Jägaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 apr 2017

Nästintill hotfull stämning och otrevlig personal på ett otroligt sunkigt sunkhak. Ett ställe att hålla sig borta från om man inte är inbiten bajare.

29 jul 2023

Vidrig krog. Vår chaufför får inte komma in då han är "märkbart påverkad" så hela sällskapet blir avvisade. Pinsamt bemötande av en "lokal" krog på söder.

28 mar 2019

Det här stället är lika anrikt som kullerstenen i Gamla Stan. Finns det kvar ställen som detta? Finns det ställen som fortfarande behandlar gästerna med samma ''je ne sais pas''? Vill man bara sätta sig ner vid en bardisk och kolla på yout... Visa hela »

14 mar 2017

Trevlig personal och god mat

30 mar 2019

Fruktansvärt otrevlig hovmästare som betedde sig hotfullt. Väldigt tråkigt då jag har varit där flera gånger tidigare och uppskattat stället.

30 sep 2018

Alltid god mat och trevlig personal

18 nov 2017

Personalen var otrevliga.. Jag var dar med mina kompisar fridag kväll kl.21:00, vi beställde öl och frågade servitören om vi kan sitta på bordet och han sa ja. efter ett tag kom han tillbaka och kasta ut oss eftersom det finns en annan gäster som vill anvä... Visa hela »