Restaurang Rökeriet Fjäderholmarna

3,5
11 betyg
$$-$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Restaurang Rökeriet Fjäderholmarna
3,5
11 betyg
Hemsida
Instagram

På Rökeriets soliga uteservering serveras klassiker som stekt strömming, köttbullar och varmrökt lax. Det går även att handla med sig mat från deras deli.

Föreslå ändringar

Recensioner av Restaurang Rökeriet Fjäderholmarna

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 juni 2016

Trevlig skärgårdskrog som man alltid kan lita på när det kommer till både kvalitet och öppettider. Enkelt att lägga till med båt och lätt att få bord eftersom det är så stort. Maten är bra, om än inte fantastisk.

26 juli 2021

Lenrimmad lax med fänkålscrudité och syrlig dill-gräddstuvad färskpotatis på Rökeriet Fjäderholmarna. Det smakade sommar på bästa sätt☀️🌼🥰. Riktigt nöjd med maten.

18 aug. 2018

Den här skaldjursbuffén alltså... YUM!! Så gott och så trevligt!!!

31 aug. 2022

Hit åker du för ärlig mat som inte uppfinner hjulet - restaurangen är i mitt tycke absolut inte målet utan en del av resan. När vi var här tog det en bra stund att få kontakt med personalen när vi hade blivit visade till vårt bord, det är ju... Visa hela »

16 aug. 2018

Otroligt mysigt beläget, som en sommaridyll men knappt 30 minuter från staden med båten. God mat, servicen sådär. Hit går man mycket för miljön!

15 aug. 2021

Mycket trevlig restaurang belägen vid vattnet. Vi började givetvis med rökta räkor och bubbel. En fantastisk kombination i den miljön. Sedan beställde vi stekt strömming och gravad lax med dillstuvad potatis. Klassiker! Maten var jättebra och likaså pers... Visa hela »

6 juni 2016

Trevligt och gott! Underbart att sitta ute när vädret är rätt. Enkelt att ta båt från Slussen eller lägga till med egen. Maten är jättegod! Håll er till fisk och skaldjur som jag tycker håller högst kvalité.

12 juli 2022

Varmrökt lax - en halv portionsbit som var stentorr och osaltad. Fänkålskräm - vet inte var den fanns - inte på min tallrik iaf. Smörbakade morötter som var hårda. Tre små dillslungade potatisar utan dillsmak, halvbränd, stentorr och osaltad. Ing... Visa hela »

15 nov. 2019

Älskar man skaldjur så ska man hit!! Denna resturang längtar man till då maten är fantastiskt god specielt deras skaldjur och toastskagen. Va här med jobbet och fick även testa på deras kötträtter som är fantastiskt goda! Hit ska man om man... Visa hela »

Listad i: 👌🏻
4 dec. 2017

Bästa julbordet. Hemlagad mycket god mat med stort utbud. Stämningsfull miljö och trevlig personal!

25 aug. 2021