Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurant Frantzén

5,0 • 1 recension
Restaurant Frantzén

Obs. Öppnar på ny adress i början av 2017.

Restaurant Frantzén (tidigare Frantzén/Lindeberg) har två Michelin-stjärnor och har plats nummer 31 av världens 50 bästa restauranger. Det säger mycket om kvalitén på Lilla Nygatans egen gourmetkrog. Miljön är avskalad men uppmjukad av textiler och varma detaljer. Och menyn ter sig som en hel historia med prolog, fyra kapitel och en epilog - en detalj som bara bekräftar ambitionsnivån för det här restaurangkonceptet. Något oväntat (men uppfriskande) för en stjärnkrog som denna är den opretentiösa atmosfären som råder här. På menyn hittar du bland annat piggvar, lamm och gödkalvsbräss. Sittplatserna är inte överflödiga, så du gör bäst i att boka bord i god tid.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Richard S.

Wow! Här är det höga ambitioner och en mycket kreativ matupplevelse som väntar. Till och börja med blir man överraskad och vänligt bemöt utav en entrévärd som tilltalar en vid ens namn när man kommer. Bra början med andra ord. Menyn varie... Visa hela »