Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mogge Sushi Gamla stan

4,1
7 betyg
Redigera Mogge Sushi Gamla stan

Älskar du sushi, då ska du bege dig till den här lilla sushibaren i Gamla Stan. Ägaren jobbade tidigare på populära Akki Sushi, och kunskap finns det minst sagt gott om.

Se även Mogge Sushi Östermalm

Användarbilder på Mogge Sushi Gamla stan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mogge Sushi Gamla stan av Catrin M.
  • Bild från Mogge Sushi Gamla stan av Hanna H.
  • Bild från Mogge Sushi Gamla stan av Fredrik J.
  • Spicy tuna – Bild från Mogge Sushi Gamla stan av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 mar 2023

Mogge sushi har rykte att ha Stockholms godaste sushi🥳. Hmm jag tycker den är god men inte den bästa jag ätit. I gamla stan är det bara ett hål i väggen. Perfekt för lunch, tror vi fick mat på 5 min.

Listad i: Bra lunch i city
19 maj 2019

Beställde hem härifrån och det är ju definitivt satsigare än de vanliga sushi man köper runt hörnet. Spännande smaker och roliga varianter. Något mindre bitar än ex sushi yama men man blir ju definitiv mätt. Hann dock inte bli äckligt mä... Visa hela »

23 apr 2017 · Uppdaterad

Wow! Hade rätt höga förväntningar efter att ha hört bra saker men den spicy tunan jag åt var förvånansvärt bra. Slår nog min tidigare favorit från Indio Kitchen. 145 kronor känns dessutom väldigt överkomligt. Bara åtta p... Visa hela »

26 nov 2017

Sushi av den lite ambitiösare sorten. Pyttelitet med bara 8 platser. Delade en kockens val och en spicy tuna med mitt sällskap och vi var båda väldigt nöjda. Spicy tunan var god och på kockens val var det ganska blandat med fiskar varav de flesta var goda. Rullarna so... Visa hela »

13 apr 2017

Nu har jag ätit här två gånger och blir helt ställd över hur hög leveransen är. Trots att det bara finns sex platser och ligger undangömt är det otroligt hög nivå. Mogge Sushi påminner på många sätt om hur Akki Sus... Visa hela »

19 okt 2022

Absolut ett av de bästa sushiställena i stan. Förutom att det är riktigt gott så har de riktigt bra varianter på bitarna, och i mitt tyckte perfekt storlek på bitarna, vilket i mitt fall är inte för stora bitar.

30 nov 2018 · Uppdaterad

Blev tyvärr inte särskillt imponerad av min lax bowl, den var rent tråkig i jämförelse med andra bowls jag ätit. Mitt sällskap var mycket nöjd över spicy tunan.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.