Michelangelo Ristorante

4,6
8 betyg
Restaurang
Hemsida
Michelangelo
4,6
8 betyg
Hemsida

En av Stockholms absoluta klassiker när det kommer till italienska restauranger är Michelangelo, som har funnits på Västerlånggatan i Gamla Stan sedan 1973. I matsalen kan man blicka upp mot taket som pryds av en reproduktion av den berömda takmålningen från det sixtinska kapellet i Rom. Menyn är givetvis fylld med italienska klassiker och viner.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Michelangelo Användarbilder

Recensioner av Michelangelo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep 2020

Michelangelo är en gudomlig godis för de italienska, även konst från ceconi hänger här Vi har älskar dekorationerna, det visar att de har mycket engagemang och passion för sina gäster.
Maten är sensationell. Vi åt Pappardelle med Pollo Ru... Visa hela »

27 aug 2022

Översätt till svenska »

service and atmosphere just fine. Charged for sharing a pizza! we just wanted a late afternoon snack not 2 meals. Charged for water after asking if we wanted it. Should have asked for tap. Tries to upsell us to get 2 pizzas. Pizza ok got a vegetarian one added artichoke, charged for splitting and wa... Visa hela »

14 sep 2020

Vi gillade verkligen den här restaurangen. Provade olika rätter som stekt bläckfisk, burrata och lite pasta. Vi älskade allt. En perfekt kombination av vandring på stan och italiana till middag. Rekommenderas

26 jul 2022

Gamla stans populäraste restaurang har alla anledningar att vara det. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

5 mar 2016

Översätt till svenska »

Her har vi värt med familie, kollegaer og venner. Servicen er helt fantastisk og maten er alltid helt topp!

14 sep 2020

Utmärkta rätter och uppmärksam personal, familjär atmosfär. Serveras med stor vänlighet. Vegetariska pizza är spektakulär. Högt rekommenderad! Roy’s Tutti tror jag den heter

8 sep 2020

Trevligt ställe mycket bra service, mycket tillmötesgående och vänlig personal ett av mina Stockholmspärlor

5 mar 2018

FANTASTISKT PERSONAL OCH SERVICE, MAT & DRYCK LIKASÅ (Y)