Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Senshi Sushibar

4,8
4 recensioner

Senshi Sushibar

4,8
4 recensioner
Senshi Sushibar

På Senshi Sushibar vill man erbjuda riktigt bra sushi till en rimlig peng. Här förmedlas en känsla av Tokyo med neonljus, industristil och graffitimålningar. Menyn består av traditionell sushi med fusioninslag, och huvudattraktionen är restaurangens chef's table där maten tillagas framför gästerna. Bakom Senshi Sushibar står Manne Ho, som även driver Ho's-restaurangerna i Hornstull.

Användarbilder på Senshi Sushibar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Senshi Sushibar av Peter H.
  • Bild från Senshi Sushibar av Peter H.
  • Bild från Senshi Sushibar av Peter H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 aug 2019

Åt avsmakningsmenyn i okt 2018. Väldigt gott och snyggt! Dottern åt från vanliga menyn, men fick någon extra bit här och där också för att provsmaka. Toppservice :)

23 okt 2018

En sushi som håller hög nivå med genomtänkt presentation. Marginellt dyrare men också finare. Även lokalen är mycket annorlunda och det känns inte som man är i Stockholm. Snarare New York eller Tokyo. Hit går man för smakfullt presenterade r... Visa hela »

8 apr 2019

Så gott och fräscht! Mindre finare och mer aptitliga bitar, inte för den skull lite mat. Rekommenderas starkt om en vill ha god och prisvärd sushi!

14 feb 2019

Fantastisk mat! Jätte trevlig personal och oerhört mysigt stället! Rekommenderas verkligen!! ❤️❤️