Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sixten & Frans

4,7 • 3 recensioner
Sixten & Frans

Grandpa vid Fridhemsplan går det inte bara att shoppa, här kan du även äta lunch, middag eller ta en drink i baren. I samma lokal huserar restaurang Sixten & Frans med en veckomeny till lunch, à la carte till middag och gedigen cocktaillista i baren. Menyn ebjuder alltid kött, fisk, fågel och vegetariskt men är levande efter säsong. Listan över dagens är lång men kan bestå av exempelvis ceasarsallad, torsk, spetskål och köttbullar. På kvällsmenyn möts svensk husmankost med ambitiösa rätter influerade av sydeuropa, och på lördagar och söndagar finns en klassisk brunchmeny. Här är även din fyrbenta vän välkommen i gott sällskap av ägarens franska bulldog.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var där mycket förut och var alltid supernöjd. Var där en gång för ett par veckor sen på lunch och det var en ganska trött upplevelse. Dålig kyckling och så såg det slafsigt ut. Något jag inte upplevt där tidigare. Dock så... Visa hela »

Väldigt trevlig personal! Maten smakar mycket gott och det är kul att dom jobbar mycket med svenska råvaror efter säsong.

Vi tog en cocktail i baren innan maten som var bra komponerad, dock något hög och livlig stämning för vår smak i baren.
... Visa hela »