Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sixten & Frans

4,7 • 3 recensioner
Sixten & Frans

Grandpa vid Fridhemsplan går det inte bara att shoppa utan också att äta lunch, middag och fika. Tillskottet Sixten & Frans är en kombination av café och restaurang, men lunchmenyn skvallrar helt klart om det senare. Köttbullar med pressgurka, majskyckling med polenta, beef chili, hemgjorda kåldolmar, pulled pork burger... Listan över dagens varma är lång och kompletteras även med grillade mackor, sallader och soppor. På lördagar och söndagar serveras även brunch.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Sixten & Frans tillhör en av mina favoriter. Härlig atmosfär, trevlig personal och väldigt god mat. Jag går gärna hit för en after work i baren som blir till middag i restaurangen - har du inte bokat bord brukar det gå att lösa. Passar lika bra fö... Visa hela »

Var där mycket förut och var alltid supernöjd. Var där en gång för ett par veckor sen på lunch och det var en ganska trött upplevelse. Dålig kyckling och så såg det slafsigt ut. Något jag inte upplevt där tidigare. Dock så... Visa hela »

Väldigt trevlig personal! Maten smakar mycket gott och det är kul att dom jobbar mycket med svenska råvaror efter säsong.

Vi tog en cocktail i baren innan maten som var bra komponerad, dock något hög och livlig stämning för vår smak i baren.
... Visa hela »