Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Smör

5,0
3 recensioner
Smör

Jordärtskocka med rostad kycklingmajjo och glasspinne med dipp - det var några av de innovativa kreationer som du kunde hitta på gourmetkiosken Smör i Axel Landquists park på Söder 2018.

2019 flyttar Smör upp till Söderhallarnas tak och byter namn till Smörlotten. Årets tema är mat i säsong du kan odla själv. Glasspinnen på brynt smör är kvar och har fått ett täcke av karamellchoklad och doppas i hallondipp. Goumetmat till snabbmatspriset är tanken. Bakom konceptet står Jimmi Eriksson , Årets kock 2016.

Smör håller öppet fredag-söndag 23 augusti - 15 september 2019.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 sep 2019

Har väntat ett helt år och äntligen är det dags för Smör-kiosken! I år hittar ni den på Söderhallarnas tak. Jimmi Eriksson och Anders Isaksson skapar magi på små papptallrikar! Ingen plast här, så skönt. Jag lät Jimmi v... Visa hela »

3 sep 2019

Tänk vad livet skulle vara trist utan smör och Jimmie bevisar att så är fallet. Han förvandlar grönsakerna till något magiskt tillsammans med Arlas smör där på taket till Söderhallarna. Sex smårätter finns att välja på,... Visa hela »

2 okt 2018 · Uppdaterad

Jimmi Eriksson är så duktig! Modern och rustik matlagning. Hoppas på fler pop up-er i den här andan. Maten är otroligt vällagad och god, läget i parken är mysigt.