Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Il Tempo

3,5
13 betyg
Redigera Il Tempo

Populära 90-talskrogen Il Tempo fick nya ägare 2012, men kvar finns fortfarande den italienska New York-känslan ett stenkast från Götgatsbacken. Här möts du av handmålade art deco-tapeter och rustik matlagning från Toscana, i modern storstadstappning.

På Il Tempo mixas lantliga råvaror med gastronomiska influenser från internationella storstäder. På menyn hittar du bland annat napolitanska pizzor som serveras direkt från en vedeldad brödugn mitt i restaurangen, liksom italienska förrätter, dagsfärsk pasta, fisk, kött och hemlagade desserter från dessertvagnen. I baren erbjuds även en barmeny med bland annat prosecco och italienskt småplock.

Lokalen i sig har fått drag av en italiensk klassiker i New York. Här hittar du bland annat de kända art deco-tapeterna som designades 1930, röda sammetssoffor och svarta träpaneler. Till klientelet hör en mix av allt från stammisar till romantiska par och stora sällskap som möts upp efter arbetsveckan eller shoppingturen. Är man extra många och vill få in maten på löpande band, som en äkta italiensk familj, går det att boka ett champre separée och dela på en gemensam sällskapsmeny.

Restaurangen drivs av PDF Brasserie Group, där bland andra Prinsen och Trattorian ingår.

Användarbilder på Il Tempo Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Il Tempo av Katarina D.
  • Pasta Frutti di mare – Bild från Il Tempo av Lisa S.
  • Vedugnsbakat pizzabröd med vitlök och oliver – Bild från Il Tempo av Lisa S.
  • Bild från Il Tempo av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 feb 2019

Gäller BRUNCHEN (lör &sön) 295 kr
Jag är ingen större entusiast när det gäller bufféer, så pass att jag mer än oftast tackar nej om jag vet att detta erbjuds.
Men efter att ha kikat på menyn och hört att den är bra så... Visa hela »

24 jan 2015

Åt en trevlig spontanmiddag idag på Il Tempo. Andra gången jag är där. Idag blev det tryffelstuvade makaroner med lågtempererat kött, otroligt god och generös portion. Allra bäst gillar jag Il Tempo för den fantastiska lokalen. Lite New York-feel... Visa hela »

11 jan 2019

Mycket trevlig kväll och jättegod mat! Cool lokal. Service också jättebra, fyllde på ofta med vatten och kändes dom att de hade ”koll” på en, tog hand om en hela kvällen. Jag åt pasta ”Frutti di Mare” och blev inte besviken, va... Visa hela »

29 okt 2019 · Uppdaterad

Kanske är det värt 3.5 stjärnor, men Il Tempo är ett trevligt ställe jag alltid gillat miljön på.

Servicen i baren var bra men på golvet lite förvirrat - oerfaret? - med småmissar.

Maten var bra men vissa rätter kändes... Visa hela »

18 nov 2016 · Uppdaterad

Riktigt trevligt ställe! Bra service, god mat men kanske framförallt sjysst lokal. Åt en caprese och en tryffelpasta med halstrad pilgrimsmussla och båda var riktigt bra.

29 mar 2019 · Uppdaterad

God pasta, god pizza och mysigt inrett, men är ändå inte helt såld. Stämningen är något dyster, och det känns aldrig särskilt trevlig när den stora kvällsstädningen drar igång en timme innan stängning och man har mat kvar på... Visa hela »

9 sep 2019

Testade menyn ”little Italy” senast jag var där och blev väldigt besviken över hur snål den var. Vi var fyra personer, som alla tog menyn, och fick mat för två. Bra mat och bjussigt om man väljer rätter själv däremot. Lite snopet att bl... Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

En trevlig lokal som är snygg och proper men ändå fräsch och lite modern. Uppskattar framförallt bredden i menyn, där det finns mycket gott att välja på. Maten är god, helt klart italiensk men ändå med en liten twist och atmosfären trevl... Visa hela »

8 apr 2015

Har besökt I Tempo vid två tillfällen och varit supernöjd båda gångerna. Första gången jag var där hade jag inga förväntningar men när jag klev in genom dörren möttes jag av en härlig varm miljö med mycket folk och s... Visa hela »

10 dec 2019

Klockren pasta.
Passar lika bra mitt i veckan som att svänga förbi på brunchen på helgen!

30 nov 2018

Jag har varit här två gånger! Mysig miljö! Deras Carbonara var helt ok - har smakat bättre, men deras Maccheroni var verkligen supergod!

24 jun 2015

En härlig italiensk restaurant! Fast huset var fullt kunde dom servera i acceptabel tid och vänligt och glatt. Maten var väldigt god. Aperol Spritzen var toppen.Nästa gång ger jag mig tid att fråga om vinerna mera, denna gång valde vi en för lätt. Fin... Visa hela »

19 feb 2017

Uruselt! Ingen finess, oförskämd personal.
Undvik

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.