Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Il Tempo

3,4 • 7 recensioner
Il Tempo

Populära 90-talskrogen Il Tempo fick nya ägare 2012, men kvar ett stenkast från Götgatsbacken finns fortfarande den italienska New York-känslan. Här möts du av handmålade art deco-tapeter och rustik matlagning från Toscana i modern storstadstappning.

Restaurangen drivs av PDF Brasserie Group, där bland andra Prinsen och Trattorian ingår. Klicka här för att se samtliga krogar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Åt en trevlig spontanmiddag idag på Il Tempo. Andra gången jag är där. Idag blev det tryffelstuvade makaroner med lågtempererat kött, otroligt god och generös portion. Allra bäst gillar jag Il Tempo för den fantastiska lokalen. Lite New York-feel... Visa hela »

Fredrik J.

Riktigt trevligt ställe! Bra service, god mat men kanske framförallt sjysst lokal. Åt en caprese och en tryffelpasta med halstrad pilgrimsmussla och båda var riktigt bra.

Malin S.

Har besökt I Tempo vid två tillfällen och varit supernöjd båda gångerna. Första gången jag var där hade jag inga förväntningar men när jag klev in genom dörren möttes jag av en härlig varm miljö med mycket folk och s... Visa hela »

Annika B.

En härlig italiensk restaurant! Fast huset var fullt kunde dom servera i acceptabel tid och vänligt och glatt. Maten var väldigt god. Aperol Spritzen var toppen.Nästa gång ger jag mig tid att fråga om vinerna mera, denna gång valde vi en för lätt. Fin... Visa hela »

Magnus Å.

En trevlig lokal som är snygg och proper men ändå fräsch och lite modern. Uppskattar framförallt bredden i menyn, där det finns mycket gott att välja på. Maten är god, helt klart italiensk men ändå med en liten twist och atmosfären trevl... Visa hela »

Madeleine J.

God italiensk mat som känns " äkta" italienskt. Mysig hemtrevlig inredning. Bra service, kanske lite stressad personal när det blev mycket gäster senare på kvällen.

Ida I.

Uruselt! Ingen finess, oförskämd personal.

Undvik