Recension av Strandvägen 1 – av Agnes L.

7 okt. 2016

Här är ocker som socker...

Jag står fortfarande för min förra recension. Ibland är det fantastiskt och ibland är det svajigt. Den senaste tiden har dock servicen förbättrats avsevärt. Stort plus i kanten.

Något som också är värt att lyfta fram är hur Pelle Lydmar skapat en ny musikscen och nu (oktober 2016) har Petter på besök tisdag - lördag. Tidigare har Eric Gadd och Blacknuss varit här. Fantastiskt trevligt. Skriv i din bokning att du vill ha bordet med höga fåtöljer närmast baren och hoppas på det bästa.

Jag åt också en god vegetarisk rätt senast jag var där. Kronärtskocka med tryffel, lökkräm och kantareller. Var den värd 245kr? Njae. Just det där med priserna stör mig så oerhört. Jag vet alldeles för många inköpspriser på vin och här är det i stil med hur det saltades på tex Grill under den gamla goda tiden (tänk Sören Polonius) och jag tycker det är pinsamt. Fast det klart, det är ju "fina gatan". Kom nu inte och säg något om att det är mycket som ska betalas på en restaurang. Jag vet det och har själv drivit restaurang. Det är skillnad på påslag och ockerpriser.

Slut på utbrottet. Vi kan väl enas i att det är bra men inte värt priserna förutom på frukosten.