Recension av Strandvägen 1 – av Fredric L.

”En hovmästare som står och tjafsar mot kunder?”

Vi var ett sällskap på 7 personer som kom dit obokade, genast i dörren så började de fråga om ålder och kollade på våra kläder, de var väldigt osäkra på om de ville ha in oss märkte vi. Vi hade åldrarna 21-28 som gick dit efter jobbet för att äta och dricka gott. Men vi blev insläppta iallafall, och gick fram till hovmästaren som kollade om de fanns bord. Kom fram en turist och bara frågade snabbt om de fanns bord, i och med att vi var ett större sällskap så ville han bara fråga så han kunde gå vidare isåfall. Då fick han svaret att han var tvungen att ställa sig sist i kön och vänta på sin tur, han gick där ifrån!

Vi fick ett bord längst in i ett hörn avskiljt ifrån folk, som om folk inte fick se oss.
Sedan kom servitrisen som va bra, vi beställde mat och dricka, alla fick dricka förutom en. Förrätten han komma innan hennes drink hunnit komma. Aja tänkte jag, sedan kom maten. Jag och en kollega tog entrecoten för ca 340:- efter redan en tugga kollade vi på varandra och spotta ut. Köttet gick inte alls att äta. Bara senig och fett, vi hade även beställt medium på köttet vilken de inte var då den badade i blod. Servitrisen sa själv att de här var inte bra och tog tillbaka maten för en ny köttbit. Vi fick nya köttbiten snart och den va något bättre men en större del av köttet gick ändå inte att äta och den badade också i blod! Vi sa till servitrisen igen och hovmästaren kom för att prata med oss.

Vi påtalade de vi upplevt med köttet, men de gick snabbt utför och hovmästarn började tjafsa emot oss. Han sa att ”vi kan inte garantera att vårat kött är bra” nähäp de kan jag förstå också att de alltid kan bli en dålig köttbit! Men att få 4st köttbitar som är dåliga? Verkligen? Han påstod även att medium på köttet var att den badade i blod?

Vi bad om någon kompensation men allt han kunde göra var att byta ut köttet tills de blev bra! Men alla hade redan ätit klart och var klara! Han sa att han inte kommer att göra en kompensation att dra av något på notan eller liknande utan en kaffe om vi ville ha isåfall!

Vi kommer aldrig att gå dit igen! De var första gången alla vi va på där och va bra tack! Ni har förlorat oss 7 men ni kommer att förlora ännu mer om ni fortsätter såhär!

En hovmästare som står och tjafsar mot kunder? Sök nytt jobb!

Inte ens ett hej då fick man.