Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sushi Rebellion Gärdet

3,8
5 betyg
Redigera Sushi Rebellion Gärdet
Sushi Rebellion Gärdet

På Sushi Rebellion kan du äta både sushi och japanska streetfood-rätter som fått en rebellisk twist med spännande smakkombinationer. Här är ambitionen att leverera en helhetsupplevelse för alla sinnen. I lokalen på Gärdet är även inredningen en kombination av det traditionellt japanska och innovativa inslag. Chefskocken Pepi Anevski har tidigare vunnit sushi-VM i Japan.

Sushi Rebellions ägare och kökschef Pepi Anevski kammade hem titeln Sushi World Champion 2013, och korades till Japans mest kreativa sushikock året därpå. På Sushi Rebellion låter han tradition möta innovation. Menyn innehåller traditionell sushi men också gunkan, yaki, onigiri, urimaki och japanska streetfood-rätter. Gemensamt för rätterna är att de har inslag av en oväntad twist och annorlunda smakkombinationer. Menyn är gjord för så kallad "cross eating", där man beställer in lite av varje från både sushin och streetfood-rätterna att dela på.

Lokalen är inredd med ljust trä och gråa toner, men även inredningen har en rebellisk twist med väggmålningar av graffitiartisten Dan Sapunar som föreställer samurajer och drakar. Maten serveras på specialdesignad, handgjord keramik och i baren hänger autentiska sakétunnor från Japan. Välj om du vill sitta längs bardisken eller om du hellre föredrar något av borden som är placerade vid lokalens stora fönsterpartier. För dig som vill ta med dig maten hem finns det en take away-meny att välja från.

Se även Sushi Rebellion Täby Centrum, Sushi Rebellion Telefonplan

Användarbilder på Sushi Rebellion Gärdet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sushi Rebellion Gärdet av Alexandra L.
  • To die for đŸ„° - Bild från Sushi Rebellion Gärdet av Ewa T.
  • Bild från Sushi Rebellion Gärdet av Ewa T.
  • Bild från Sushi Rebellion Gärdet av Ewa T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 jul 2021

Skulle vilja ge den 3,5 egentligen 😌

Kom vid 20 men eftersom de har sommartider (helt förståeligt!!) fick vi köra take-Away och bara sushi: helt ok för vår del även om övriga mellanrättsmenyn såg otroligt god ut och vi gärna återvä... Visa hela »

1 maj 2021

Godaste sushin jag smakat, varje bit är en himmelsk upplevelse. Rekomenderas varmt.

5 jan 2022

Godaste sushin vi har smakat i Stockholm utan konkurrens, varje bit är en smakupplevelse svår att beskriva måste upplevas. Firade födelsedag sällskap om 5, med deras avsmakningsmeny… ni behöver inte oroa er om för små portioner… Rakt igenom vä... Visa hela »

3 sep 2021

My husband and I were there recently. We paid 42 euros and came out very hungry. The prices are high and do not correspond to the quantity and reality. For example, my husband ordered rice and meat. The portion was for children, about for a five-year-old child.
I'm in shoke.
I do not r... Visa hela »

13 jun 2021

Himmelskt gott 😋