Taxinge Slott

4,0
4 betyg
$$-$$$
Restaurang
Café
Aktivitet
Konferenslokal

Taxinge Slott är vackert beläget nära vattnet, endast sex mil utanför centrala Stockholm och är perfekt för dagsutflykter, bröllop samt konferens och kickoff. Upplev norra Europas största kakbuffé, ta del av en mängd olika aktiviteter och njut av den naturnära upplevelsen.

Föreslå ändringar

Recensioner av Taxinge Slott

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 apr. 2019

Paradiset för alla efterättsälskare! Hit tar man sig enklast med bil, räkna med 50 min från Stockholm. En mysig utflykt ut när det är soligt. Vi kom dit på påskdagen runt halv 2 och då var det redan kö. Det var fler än oss som tänk... Visa hela »

30 aug. 2021 · Uppdaterad

Hade verkligen längtat hit på grund av allt man hört och hur hajpat stället är - men blev faktiskt lite besviken och kommer väl sänka det här betyget lite nu....

Jag hade så mycket sett fram emot kakbuffén men väl på plats kä... Visa hela »

12 juni 2019

Här är det väldigt svårt att välja vad man vill fika. Man vill smaka på allt!! Vi åkte dit dagen efter igen. Vi älskade miljön, naturen, lugnet, tystnaden och hästarna lite längre ner som barnen kunde mata.

17 feb. 2023