Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tekniska by Pontus

0,0 • 0 recensioner
Tekniska by Pontus

Tekniska museet är stället för alla små genier, och även restaurangen har anammat barnens perspektiv. På Tekniska by Pontus står innovation, lekfullhet, teknik och hållbarhet i fokus. Hit är såväl museibesökare som gäster utifrån välkomna att äta. Restaurangen drivs av krögaren Pontus Frithiof och restaurangkoncernen Nordrest.

En innovativ och grön matupplevelse för hela familjen, det är så restaurangen Tekniska by Pontus beskriver sig själva. Här vill man hålla nyfikenheten, som föds under själva besöket på museet, levande även under matpausen. Hållbarhet är det genomgående temat och i restaurangen erbjuds en meny där det gröna står i centrum. Restaurangens hållbarhetstänk från råvara till svinn har resulterat i en KRAV-certifiering med två hållbarhetsstjärnor. Utöver miljöaspekten tar Tekniska by Pontus även ansvar för att servera vällagad mat som gör gott för hälsan.

Råvarorna som används följer tremånaderssäsongerna och det är alltid de ekologiska och lokala råvarorna som prioriteras. Restaurangen erbjuder varje dag flera alternativ såsom vegansk buffé, en fiskrätt, en kötträtt, pasta och plättar – alltid med ett rabatterat pris för barn. Tekniska by Pontus har även ett caféutbud där du hittar godsaker som fikabröd, smörgåsar och nyttig 'brain food'.

Utöver lunch och fika finns här möjligheter för olika typer av event, konferenser och fester med innovativa ytor och spännande menyer som är särskilt framtagna för att passa ändamålet. När vädret tillåter kan festen ta plats på uteserveringen i den lummiga trädgården.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Tekniska by Pontus!