Villa Källhagen Restaurang

3,6
10 betyg
$$$
Restaurang
Villa Källhagen
3,6
10 betyg

Villa Källhagen är sedan länge en klassiker på Djurgården, belägen ett stenkast från storstadspulsen med vacker utsikt över kanalen. Här kan du varva ner, äta en bit mat eller checka in på ett av hotellrummen för att njuta av ett naturnära boende. På somrarna är trädgården och den stora terrassen en populär oas.

På Villa Källhagen är maten en stor del av upplevelsen, allt under ledning av kökschefen Jean Ferraru. Här arbetar man med högkvalitativa råvaror efter säsong vare sig det gäller frukost, lunch eller middag. Menyn är klassisk, med omtyckta rätter som köttbullar med gräddsås, toast skagen eller Biff minute. Restaurangen välkomnar alla, stora som små sällskap, att avnjuta en måltid i en hemtrevlig och sofistikerad miljö utan prestige. Hit går det lika bra att komma med familjen och vännerna som med företaget.

Kockarna på Villa Källhagen hämtar sin inspiration från det svenska och franska köket och gör allt för att arbeta med råvaror aktuella för säsongen. Villa Källhagen har även ett eget bageri och konditori där de tillverkar allt från bröd och bullar till tårtor. Missa inte heller Villa Källhagens brunch – en klassiker som passar bra att kombinera med en promenad runt Djurgården.

Villa Källhagens trädgård är ett omtyckt sommartillhåll med terrass, utebar och brygga. Här kan man ta en drink eller mötas upp över ett parti boule.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
10

Recensioner av Villa Källhagen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

En varm rekommendation om man vill ha ett trevligt brunchställe. Otroligt härlig buffé med lagom många rätter på både denna kall och varma buffén. På det kalla bordet fanns bland annat råbiff och, lax i olika former, äggmacka och gubbrö...

·

Otroligt trevligt besök på kanske Stockholms bästa brunchbuffé.
Till att börja med ligger Villa Källhagen väldigt vackert. En fin utsikt över vattnet, fin och ljus lokal och på somrarna en riktigt bra uteserveringen. Vi har ett stort gäng so...

Super mysigt ställe med utsikt över vattnet. En solig dag hade det varit perfekt men var mysigt att sitta ute även när det var grått och regnigt.

Maten var lite blandad med vad vi tyckte. Jag tog carpaccio som förrätt som var god, bra smaker. Och till hu...

Mycket trevligt för fina dagar. Bra och stabilt matmässigt, men lite svajigt servicemässigt. Och jag gillar inte alls när man måste stå och köa i repan för att beställa mat (brunchen).

Åt Toast Skagen i huvudrättsstorlek. Ska vara väldigt svårt att misslyckas med en sådan rätt, men det gjorde tyvärr Villa Källhagen.
Segt och ojämnt rostat/stekt bröd. Total avsaknad av syra i skagenröran.

Jag har alltid gillat Källhagen! Varit här i så många olika sammanhang under alla år. På sista tiden har de renoverat mycket och idag är stället åter igen på topp nivå! Deras brunch är en given klassiker och är absolut bäst...

Underbart ställe! God mat och fantastisk miljö. Rekommenderas varmt!

Extremt dåligt bemötande av personalen. Jag och mitt sällskap frågade "finns det plats utomhus, kanske i sofforna" varpå servitrisen svarade "om ni ger mig lite luft så kan jag visa". Sedan fick vänta 45min på dagens varmrätt som...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
10

Representerar du Villa Källhagen Restaurang?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Villa Källhagen Restaurang?

På Villa Källhagen Restaurang serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Villa Källhagen Restaurang?

Villa Källhagen Restaurang ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Villa Källhagen Restaurang?

Vi skulle beskriva stämningen på Villa Källhagen Restaurang som mysig och lite lugnare.

Har Villa Källhagen Restaurang uteservering?

Ja, Villa Källhagen Restaurang har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Villa Källhagen Restaurang lunch?

Ja, Villa Källhagen har lunchserveringar.

Var ligger Villa Källhagen Restaurang?

Villa Källhagen Restaurang ligger på Djurgårdsbrunnsvägen 10, 11527, Djurgården, Gärdet.