Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Villa Källhagen är sedan länge en klassiker på Djurgården, belägen ett stenkast från storstadspulsen med vacker utsikt över kanalen. Här kan du varva ner, äta en bit mat eller checka in på ett av hotellrummen för att njuta av ett naturnära boende. På somrarna är trädgården och den stora terrassen en populär oas.

På Villa Källhagen är maten en stor del av upplevelsen, allt under ledning av kökschefen Tommie Modin. Här arbetar man med högkvalitativa råvaror efter säsong vare sig det gäller frukost, lunch eller middag. Menyn är klassisk, med omtyckta rätter som köttbullar med gräddsås, toast skagen eller Biff minute. Restaurangen välkomnar alla, stora som små sällskap, att avnjuta en måltid i en hemtrevlig och sofistikerad miljö utan prestige. Hit går det lika bra att komma med familjen och vännerna som med företaget.

Kockarna på Villa Källhagen hämtar sin inspiration från det svenska och franska köket och gör allt för att arbeta med råvaror aktuella för säsongen. Villa Källhagen har även ett eget bageri och konditori där de tillverkar allt från bröd och bullar till tårtor. Missa inte heller Villa Källhagens brunch – en klassiker som passar bra att kombinera med en promenad runt Djurgården.

Villa Källhagens trädgård är ett omtyckt sommartillhåll med tearrass, utebar och brygga. Här kan man ta en drink eller mötas upp över ett parti boule.

Se även Villa Källhagen Hotell

Användarbilder på Villa Källhagen Restaurang Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Villa Källhagen Restaurang av Babak N.
  • Fish & chips – Bild från Villa Källhagen Restaurang av Adam L.
  • Råbiff – Bild från Villa Källhagen Restaurang av Adam L.
  • Bild från Villa Källhagen Restaurang av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 sep 2022

Super mysigt ställe med utsikt över vattnet. En solig dag hade det varit perfekt men var mysigt att sitta ute även när det var grått och regnigt.

Maten var lite blandad med vad vi tyckte. Jag tog carpaccio som förrätt som var god, bra smaker. Och till hu... Visa hela »

3 jul 2022

Mycket trevligt för fina dagar. Bra och stabilt matmässigt, men lite svajigt servicemässigt. Och jag gillar inte alls när man måste stå och köa i repan för att beställa mat (brunchen).

25 jul 2022

Åt Toast Skagen i huvudrättsstorlek. Ska vara väldigt svårt att misslyckas med en sådan rätt, men det gjorde tyvärr Villa Källhagen.
Segt och ojämnt rostat/stekt bröd. Total avsaknad av syra i skagenröran.

1 dec 2017

Jag har alltid gillat Källhagen! Varit här i så många olika sammanhang under alla år. På sista tiden har de renoverat mycket och idag är stället åter igen på topp nivå! Deras brunch är en given klassiker och är absolut bäst... Visa hela »

27 dec 2021

Underbart ställe! God mat och fantastisk miljö. Rekommenderas varmt!

4 sep 2019

Extremt dåligt bemötande av personalen. Jag och mitt sällskap frågade "finns det plats utomhus, kanske i sofforna" varpå servitrisen svarade "om ni ger mig lite luft så kan jag visa". Sedan fick vänta 45min på dagens varmrätt som... Visa hela »

12 okt 2022