Recension av Tennstopet Grill – av David F.
Anrika Tennstopet öppnade nyligen en bakficka i lokalerna intill den gamla restaurangen. Dock skulle jag inte kalla det en bakficka, den här delen är lyxigare och modernare. Matsalen är cool och har en New York-brasserie-känsla och jag älskar det!
Maten är i samklang med miljön, den osar lyx. Menyn består av ostron, löjrom, caviar, grillat kött, fisk och skaldjur. Vi började med att dela på langos med löjrom vilket alltid går hem och ostron Rockefeller - en New York-klassiker. Till huvudrätt åt vi grillad piggvar med pommes frites och skaldjurshollandaise (alltså hollandaise toppad med generöst med hummer och räkor) och grillad gös - ja, ni hör ju bara. Allt var otroligt gott och portionerna var generösa. Priserna är höga, men man får ändå det man betalar för.
Tennstopet Grill är uppe och nosar på en femma, men innan jag besökt det flera gånger stannar jag på en stark fyra.